Razkrij Skivnost

Zdaj so prvič v zgodovini delčki zbrani in sestavljeni v izjemno razkritje, ki bo za zmeraj spremenilo življenje vsakogar, ki ga bo izkusil. Ta knjiga vas bo naučila, kako lahko uporabite Skrivnost v svojem vsakdanjem življenju – od denarja in zdravja pa do medčloveških odnosov in sreče. Začeli boste razumeti skrito, neizkoriščeno moč, ki je v vas in to razkritje vam bo prineslo srečo na vseh področjih življenja. Začeli boste dosegati tisto, za kar ste trdno prepričani, da ni v vaših rokah in je popolnoma nemogoče. Knjiga vas bo naučila, da lahko z notranjo močjo nadzorujete svoje zdravje, uspehe, denarno stanje, ljubezen … Zapomnite si: Vsaka negativna misel (nočem, nemorem, neznam, bolan sem, debela sem, nimam denarja …) je kot strup, s katerim ‘hranimo’ naše telo!

“Zakon privlačnosti pravi, da se podobne stvari med sabo privlačijo. Ko torej pomislite na nekaj, pritegnete to k sebi.”

Vaše misli se pretvarjajo v dejanja. Ča mislite na to, kako boste zboleli, se ne čudite povišani telesni temperaturi čez nekaj dni, če si želite veliko denarja, si ga tudi obetajte.”

“Kadar se počutite slabo, ste uglašeni na frekvenco, ki bo pritegnila še več slabih stvari. In kadar ste dobre volje, silovito pritegnete k sebi dobre dogodke in misli.”

Čustvo ljubezni je najvišja frekvenca, ki jo lahko oddajate in prejemate. Takrat imate neizmerno moč.”

” Skrivnost je kot Bog: Prosite, verjemite, prejmite. Vendar gre tukaj za energijo vaših misli.”

“Če se osredotočate na to, kako boste shujšali, boste k sebi pritegnili okoliščine, zaradi katerih boste morali še bolj shujšati. Prav to je namreč razlog, da diete ne delujejo.”

” Pričakujte srvari, ki si jih želite in ne tistih , ki jih nočete.”

” Pred spanjem poskusite vse slabe dogodke, ki so se vam v dnevu zgodili, zavrteti tako, kot bi si želeli.”

Da bi pritegnili denar, se osredotočite na bogastvo. Nemogoče je, da bi v svoje življenje pritegnili izoblije, če razmišljate o pomanjkanju.”

“Če imate o sebi slabo mnenje, preprečujete ljubezni, da bi prišla do vas in namesto tega pritegnete k sebi ljudi in okoliščine, zaradi katerih se boste počutili slabo.”

Osredotočite se na tiste svoje lastnosti, ki so vam všeč in ljudje vas bodo začutili.”

Če razmišljate o bolezni, tarnate o svojem zdravju, si govorite, da ne boste kmalu ozdraveli, potem ne pričakujte, da boste zdravi. Ne smilite se samemu sebi, razen če bi se radi počutili še slabše.”

Ste energija, te pa ni mogoče ustvariti ali uničiti – samo svojo obliko spreminja. Med seboj smo povezani in vsi smo eno.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8[/youtube]  Na tej povezavi si lahko ogledate prvih 20min filma The Secret.

Avtorica RHONDA BYRNE je svetu predstavila knjigo in film THE SECRET in osrečila milijone ljudi.

 

the-secret-book-cover-rhonda-byrne1live_your_dreams__by_wollymood-d41eybs_largejumping-for-joy-6

 

//

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja