Zbiramo KEKSE!!

Drage dijakinje, dragi dijaki, spoštovani profesorji ter vsi ostali!

Veseli december je mesec praznovanj, obdarovanj, obilnih večerij in peke piškotov. Mar ni najboljši občutek, ko po polurni pripravi mase in potem še po polurnem čakanju, da se piškotki spečejo, končno ta prekrasen keks v obliki jelenčka, pomočiš v mleko in ga z največjim veseljem in ponosom, da znaš speči piškote, poješ. No, to pozna vsaj tista večina, ki si to lahko privošči.

Naša hiša učenosti – kot vedno – pač ne more ostati do tega brezbrižna in želi – kot vedno – pomagati. Za vse tiste, ki zaradi finančnega stanja ne zmorejo uživati v božičnih dobrotah, tokrat zbiramo kekse. Da, prav ste prebrali – kekse! Kakršnekoli oblike, velikosti, okusov, barv, okraskov, sestavin ….

V tem tednu se je večina stresorjev iz šole končala, zato si lahko med vikendom vzamete čas in spečete pekač piškotov – dobra ideja za druženje s svojo družino (beri: babi zna narediti najboljše piškote, zato jo prosi za pomoč 😉 ). Če pa vam jih ”slučajno” ne uspe speči, jih še vedno lahko kupite 😉 in jih v ponedeljek, 19. 12., in/ali torek, 20. 12., prinesete v 1. nadstropje (zraven Anine zvezdice).

Te kekse bomo kot darilo podarili družinam s finančno stisko, ki jih bo ekipa StartUp-a pogostila z božično večerjo, ki bo 20. decembra 2016.

Zato vas vljudno prosimo, da se odpravite v trgovino po sestavine, zavihate rokave, sperete ”blatne tačke” in začnete peči! Delite praznični duh med vse, hvaležni vam bodo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja