Zapovedi modne muhe

1. Preden stopiš skozi vrata, VEDNO pomisli, ali si tako oblečen, da ne boš v zadregi, če srečaš koga znanega. Vsi vemo, kako se na koncu končajo te stvari: »Ah, saj nesem samo košarico dobrot babici, ah, saj me ne bo nihče videl.« Ker se usoda rada poigrava z nami, boste prav takrat srečali vse ljudi, ki si jih niste želeli.

2. Ne nosite trenirk v šolo! Z vašo športno opravo se bom sprijaznila le na dan, ko boste imeli napovedan športni dan. Vse druge »trenirka dneve« vam ne opravičim, kajti na naši šoli še ni uveljavljen ŠPORTNI PROGRAM.

3. Ne kombinirajte srebrnega in zlatega nakita ter nikoli ne nosite skupaj močno vpadljivih/kičastih verižic, uhanov in prstanov. Že res, da je veseli december, ampak saj niste božična jelka!

a

 

4. Smrtne glave in podobni dodatki so »OUT«. Pustite jih raje doma oziroma jih odnesite na grobove, kajti tja spadajo. 

b

 

5. Ljudje smo pozabljiva bitja, in če ste pozabili, katere barve gredo skupaj, spet obiščite pouk likovne vzgoje.

5

 

6. Ne dopustite si, da bi lahko iz vaših prečudovitih las pridelovali olje. Če imate težave z mastnimi lasmi, si kupite primeren šampon. Trik za glamurozno figo: uporabite nogavico. 

6

 

7. Manj je več! Ne pretiravajte z ličili. Nadenite si drznejšo šminko, oči pa naličite v naravnem slogu. Zažigali boste!

7

 

8. Oblikujte svoje obrvi!

8

 

9. Poskrbite za svoje nohte, da bodo vedno urejeni! Odkrušen lak ni niti malo zapeljiv. Nohte popestrite z živimi, vpadljivimi barvami, vzorci ipd. Vedno moderna barva je RDEČA! Nasvet: če želite ustvariti daljši videz nohtov, jih pobarvajte samo po sredini.

 

9

10

 

DOVOLITE SI BITI DRZNI!

Vaša modna mrha

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja