Zaključna akademija uspešno zaključena

Letošnja zaključna akademija, ki je na GCC že tradicionalna, je  23. 5. 2013,  ob 12. uri s  plesom, glasbo in besedami povezala vse profesorje in dijake te stoletne lepotice.

Voditelja sta skupaj z prisotnimi obujala spomine na vse dosežke dijakov v letošnjem šolskem letu, ki jih je veliko in segajo na različna področja, od matematike, naravoslovja, kemije, nemščine do različnih športnih veščin. Seveda so se naše oči ustavile na gibčnih plesalkah plesne skupine GCC, ki so pod vodstvom profesorice Špele Lužar mojstrsko poplesavale po dvorani . Prisluhnili smo tudi čudovitim glasovom solistov, Dekliškemu pevskemu zboru GCC, na inštrumentih pa so jih spremljali fantje iz zasedbe The šlagers. Kot poseben zaključek oziroma piko na i pa je naredil učiteljski zbora naše šole in sicer s pesmijo z naslovom Čas.

Prireditev je bila velik dokaz, da se na tej šoli vestno trudimo za izjemne dosežke, ki vseskozi krasijo zgodovino naše šole. Iskrene čestitke vsem, ki so kakorkoli prispevali, da je zaključna akademija bila res izvrsten pregled šolskega leta, ki že počasi odšteva zadnje dni.

Agnes

[nggallery id=42]

 

//

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja