Zaključna akademija 2015

Šolsko leto se počasi zaključuje – maturanti bodo že v ponedeljek prejeli spričevala, čez dva tedna pa se bodo spoprijeli z maturo. Vsi ostali bomo čez kak teden ali dva odpisali zadnji test, odrecitirali zadnjo snov pred tablo. Danes smo se vsi dijaki in profesorji zbrali v naši športni dvorani na Zaključni akademiji 2015, kjer smo preleteli dogodke in dosežke preteklega leta.
Skozi to šolsko leto sta nas popeljala Jure in Maša, z glasbo pa so program popestrili The Šlagers, dekliški pevski zbor in ostali glasbeniki, na katere smo ponosni, da jih imamo.
Njaprej smo se posvetili naravoslovnim dosežkom – tekmovanjem iz biologije, kemije, znanja sladkorne bolezni… GCC je na njih pobrala vrsti priznanj, svoj uspeh na tekmovanju za Vegovo priznanje pa je predstavila Sabina Boršič. Sledila je kultura; pevski sestavi GCC, umetniki in ostali. Svoje vtise je opisal Miha Koren, pevec pri FaVoZi.
Za tem smo se posvetili našim športnikom, ki jih je na GCC prav tako obilo – od atletov do odbojkaric, košarakrjev… Na tem mestu se nam je na odru pridružil Jakob Korbar, državni prvak v deskanju na snegu. Nato smo ‘obdelali’ še jezike. Od tekmovanja za Cankarjevi priznanje, do tekmovanj iz angleščine, slovenčine ter vseh ostalih jezikov, ki se jih je na GCC moč naučiti. Svoje dosežke sta predstavili Tinkara Godec in Katarina Vodopivc. Za konec pa še vse ostalo; debatni klub, delovanje v katerem nam je opisal Jure Macuh, Sledko… Akademija se je zaključila z nastopom naših izvrstnih pevk.
Ob tej priložnosti se tudi Sledko zahvaljuje zvestim bralcem, jim želi veliko uspeha, potrpežljivosti in volje pri pridobivanju še zadnjih ocen, maturantom pa veliko sreče na maturi. Se že veselimo še enega leta z vami! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja