Zadnje slovo maturantov

Naši maturantje so se včeraj dokončno poslovili od profesorjev . V Hotelu Žonta so se namreč zbrali na valeti, kjer so preleteli pretekla štiri leta na GCC skozi razne anekdote in malce resnejše zgodbe.

Dogodek je povezovala Tjaša Žerjav, ki se je že na začetku zahvalila vsem profesorjem, nato pa je besedo prevzel gospod ravnatelj, ki je maturantom zaželel veliko sreče na maturi, naj si še naprej želijo uspeti in lovijo svoje sanje ter da naj šolo ohranijo v najlepšem kotičku svojega srca. Zahvalil se je tudi vsem profesorjem, ki so generacijo 2015 spremljali v času njihovega življenja na GCC. Četrtošolci so cvetje podelili tudi prof. Kostanjšku in prof. Ogrizkovi, ki sta ravnateljeva desna roka. Prav tako so cvetje podarili prof. Laul in prof. Maher Resinovič, ki sta jim vsa ta leta svetovali ter pomagali pri raznih odločitvah, prof. Arzenškovi, ki je vodja gimnazije, prof. Poglajnovi, ki je vodja umetniške gimnazije ter prof.  Arlič Kerstein, ki je vodja programa predšolske vzgoje.

Sledile so zahvale posameznih razredov svojim razrednikom, pri čemer smo se velikokrat nasmejali do solz, četrtošolcem je treba priznati, da vejo kako biti duhoviti. Marsikatera profesorica (pa tudi kakšen profesor) pa je potočila tudi solze žalosti. Ločitev od razreda vendarle ni enostavna.

Po zahvalah je sledila še pogostitev, nato pa žur do jutranjih ur, na katerem so se vsi sprostili in uživali v zadnjih skupnih trenutkih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja