Z nestrpnostjo čakamo goste

Zadnji skupen dan smo v pretežni meri namenili medsebojnem druženju. Že zgodaj zjutraj smo se z dvema kombijema odpeljali na izlet v Ribarsko banjo. Še pred zabavnim delom dneva pas smo si ogledali samostan svetega Romana, ki spada med starejše samostane v Srbiji. Bogato zgodovino term v Ribarski banji nam je predstavil lokalni vodnik. Še posebej zanimiv je bil ogled popolnoma prenovljenega wellness in spa centra, ki so ga naredili iz turških term. Najbolj smo uživali v kopanju v bazenu na prostem z vročo vodo. Po vrnitvi v Kruševac so nas gostitelji znova razvajali na svojih domovih, ni pa zmanjkalo tudi časa za potep po mestu in kratko nakupovalno turo 🙂 .

[nggallery id=76]

V poznih večernih urah smo se odpravili na zabavo z DJ-jem in zato je bil čas počitka bolj kratek  😉 . Zjutraj nas je čakal najtežji del naše »odprave«, nastopil je trenutek slovesa in vsi upamo, da trije tedni, ko bomo gostitelji Kruševčanov mi, kar najhitreje minejo. Na poti domov seveda ni šlo brez obveznega postanka v Beogradu, dekleta smo seveda izrazila željo po ogledu največjega nakupovalnega središča Ušče.

Izmenjava je bila v celoti neverjetna izkušnja, ki bi jo z največjim veseljem ponovili. Zelo se veselimo prihoda naših prijateljev iz Srbije k nam v Slovenijo in upamo, da bodo naša prijateljstva trajala večno.

Vaše Tinki, Linki, Valentinki in Anki 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja