Vtis osnovnošolcev – sproščeno vzdušje #infodan15

Novinarji smo vedno na preži, še predvsem, ko se na šoli dogaja! Tako smo se danes razkropili po šoli in naše bodoče dijake povprašali o šoli, njihovi odločitvi o šolanju na GCC in njihovih interesih.

IMG_0998 - Kopija

Eva nam je povedala, da jo predvsem zanima program splošne gimnazije zaradi možnosti, da še naprej razvija svojo ljubezen do glasbe – igra namreč violino. Pravi, da je na GCC zaznati veliko pudarka na glasbi in kulturi, kar ji je zelo všeč.

IMG_0999 - Kopija

Andrej nam je odkrito povedal, da se še ni odločil, na kateri šoli bo nadaljeval svoje izobraževanje, vednar mu je GCC všeč in mu je pustila super vtis!

IMG_1002 - Kopija

Jerneja so za obisk GCC opogumili njegovi prijatelji, ki so mu povedali vse o super spoščenem vzdušju in zabavi na naši gimnaziji, všeč pa mu je tudi šola kot taka!

Tinkara in Pia sta nam zaupali, da jima je všeč velik izbor obšolskih dejavnosti in veliko dogajanja, zanima ju program gimnazije, za vpis na GCC pa se bosta odločili takoj, ko bodo informativni dnevi za njima. Urški so všeč možnosti, ki jih glede učenja tujih jezikov ponuja naša šola in najverjetneje se nam bo naslednje leto pritružila v šolskih klopeh. Še ena Pia je obiskovala že likovne delavnice, ki jih je likovni kolektiv pripravil za osnovnošolce, ki se bodo vpisali na umetniško gimnazijo. Že takrat ji je bila šola všeč, zdaj, ko je pa doživela še šolo, polno dijakov, pa je še bolj navdušena nad njo.

Kajo je dosegel glas, ki ga dijaki širiji o GCC – da je šola prijetna, topla in domača. Pravi, da jo bomo naslednje leto definitivno videli na šoli! Vidu je všeč izgled šole, potek pouka in množica poskusov, ki jih izvajamo pri naravoslovnih predmetih.

Vsem želimo še narej lep informativni dan in veliko sreče pri vpisu!

IMG_1010 IMG_1014IMG_3305 IMG_3316

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja