Vrnitev debaterjev iz Pekinga

Pred kratkim se je iz Pekinga, kjer je sodelovala v projektu  “Discuss, understand … change, environment.!”, vrnila naša dijakinja in debaterka Hana Brčkalić. Slovensko delegacijo so poleg nje sestavljali debaterji in debaterke Zoran Fijavž iz Ljutomera, Eva Kolman iz Litija, Neja Berger in Jaka Mlakar iz Trbovelj, Valentina Vrhovec iz Ljubljane, naš nekdanji dijak Aljoša Polšak in kot nagrajenka filmskega natečaja”Little Green Film Award” Ajda Centa, študentka FF.

Najpomembnejša dogodka, v katerih so sodelovali udeleženci projekta, sta bila mladinski forum ter debatni turnir, ki so se ga poleg v projektu sodelujočih dijakov udeležili tudi kitajski študentje. Haninephoto (15) vtise o nepozabni izkušnji si lahko preberete na strani našega spletnega časopisa http://www.spletko.si/nepozabni-peking/ , več informacij in fotografij o projektu pa si lahko ogledate na spletni strani www.facebook.com/zainproti.

Vse, ki vas zanima fotografiranje vabimo, da sodelujete v zadnjem delu projekta, saj organizacija Za in proti razpisuje fotografski natečaj. Več o njem si lahko preberete na: http://www.spletko.si/natecaj-za-najboljso-fotografijo/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja