Vojna za ključ in čevapčiči pred šolo

Na GCC imamo že dolgo tradicijo predajanja ključa. Dijaki 4. letnikov vsako leto konec maja predajo ključ svojim naslednikov. V tem šolskem letu so si ključ lastili dijaki 4. č, ki so ga v ponedeljek, 23. 5. 2016, predali dijkom 3. letnika. Vendar pa še do zdaj ni točno jasno, kateri od 3. letnikov je lastnik ključa.

Predaja se je začela 6. šolsko uro. Dijaki 3. letnikov so tekmovali v petih različnih igrah, morali pa so tudi sestaviti koreografijo in prinesti darila. Ta so vključevala stvari za zabavo, kavo in sladke dobrote, kot je bilo nakazano v treh namigih, ki so jih dijaki 4. č objavili na šolski facebook strani.

V skupnem seštevku so bili zmagovalci predaje in s tem novi lastniki ključa 3. c, drugo mesto je pripadlo 3. a in tretje mesto 3. č. Ker pa so bili dijaki 3. c preveč zaposleni s proslavljanjem, niso opazili, ko je dijak 3. č pograbil ključ in hitro izginil  iz športne dvorane in tako izvedel zdaj že vsem znano krajo ključa.

Popoldne se je med razredoma razvnela prava vojna na socialnih omrežjih, ki pa se še ni čisto končala. Kljub temu, da je komentarje kar zabavno brati, pa so ti postali žaljivi in sovražno nastrojeni, tako s strani 3. c kot tudi 3. č.

Upamo, da se vse skupaj kmalu razplete. Mi vas bomo seveda obvestili, ko izvemo, kdo bo končni lastnik ključa.

Ponedljek pa je popestril še en zanimiv dogodek. To je piknik, ki ga za dijake in profesorje na GCC vsako leto pripravijo dijaki 4. letnikov. Pred šolo so pekli čevapčiče, ki so pohajali hitreje kot so se pekli. Po Sledkovem strokovnem mneju so bili odlični. 😉 Piko na i je pikniku dalo še lepo vreme, ki je obstalo do konca pouka in nam je omogočilo, da smo čevapčiče pojedli kar na rondoju za šolo. Vsem, ki se piknika niste udeležili, je lahko kar malo žal, ker je bilo super vzdušje. Zato poskrbite, da se ga drugo udeležite. Upamo, da bodo dijaki 3. letnik zmogli premagati trenutne slabe medsebojne odnose in organizirati super piknik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja