Valentinovo na GCC

Letošnje Valentinovo je bilo na GCC res nekaj posebnega. Pester program, ki ga je vreme le še polepšalo, se je odvijal celo dopoldne.

 

Interact klub Celje nas je pogostil z muffini, katerih dobiček bo šel v dobrodelne namene. Lahko povemo, da je bila akcija več kot uspešna, muffini pa so šli za med!

Z Interact klubom Celje smo se Valentinovo odločili polepšati z domačimi muffini. Smo podmladek svetovnega združenja Rotary International, mednarodne nepolitične, neprofitne in ne verske dobrodelne organizacije. Muffine smo na centru delili v zameno za prostovoljni prispevek v vseh glavnih odmorih, presenečeni pa smo bili, ker je g. ravnatelj, Gregor Deleja, vzel kar 60 muffinov! Iva Planko, članica Interact kluba Celje.

 

V drugem dnevu tega prelepega sončnega dne, pa smo bili deležni prvega “tradicionalnega” Valentinovega koncerta, ki nam ga je pripravil pevski zbor Gimnazije Litija z umetniškim vodjem Blažem Rojkom. Uvodoma so za ogrevanje poskrbeli naši Šlagersi, nato pa so nam nasmejani Litijčani pripravili pester program, ki je zajemal vse, od disko muzike iz mladostniških let naših staršev, pa do slovenske popevke. Predstavila se nam z uspešnicami ABBE, QUEENOV in ostalih.  Koncert je bil prepojen z dobro voljo in dobro glasbo.

 

Koncert se mi je zdel super zaradi spodbudne publike, ki se je vživela in uživala z nami , da je bilo vzdušje res fenomenalno. Zagotovo je bila to še ena super izkušnja, ki si jo delimo z vami. Preživeli smo čudovit dan. Vam pa se zahvaljujemo za topel sprejem. Emanuel, Gimnazija Litija.

Zahvaljujemo se Gimnaziji Celje – Center in ravnatelju za topel sprejem. Videlo se je, da je publika uživala in dihala z nami. Vedno je dobro deliti takšne občutke z publiko, še posebej kot zborovodja, ko res veš, da si opravil dobro delo. Blaž Rojko, zborovodja.

Gimnaziji Litija se še enkrat zahvaljujemo in lahko rečemo, da smo uživali. Vedno smo veseli, ko lahko sodelujemo s kakšno tako zagreto šolo. Gimnazija Celje – Center vam želi veliko uspeha v vseh vaših nadaljnjih projektih.

Upamo, da ste tudi vi letošnje Valentinovo preživeli v dobri druži vaših najbližjih. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja