TOOTH IN THE SKY

Mlad celjski band TOOTH IN THE SKY se počasi prebija in vse bolj sooblikuje štajersko glasbeno sceno. Rock band, ki je sestavljen iz treh članov, se bi na sceni rad uveljavil z lastnim slogom.

V četrti sezoni serije mladinskih dokumentarno-glasbenih oddaj V svojem ritmu so v uredništvu Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija k sodelovanju povabili mlade bende, ki so se predstavili že v Špil ligi, prvi ligi dijaških bendov. V oddajah se prepletajo glasba, življenjski slog mladih glasbenikov, glasbeno ustvarjanje in glasbeni izziv. Serija je začinjena z glasbenim dvobojem med večinoma rockovskimi bendi, njihovo glasbeno znanje in predvsem inovativnost pa je tokrat v polfinalnih tekmovanjih, ki so vsa potekala v ljubljanskem Channel Zero ocenjevala stalna žirija v zasedbi Maša Pavokovič, Toni Cahunek in Miha Guštin Gušti. Predstavitev benda T. I. T. S. si lahko ogledate TUKAJ.

Naši T. I. T. S.-i so v prvem krogu Špil lige v Kinu Šiška dobili nagrado za najboljše besedilo večera s pesmijo Hočem in bili po mnenju žirije najboljši nastopajoči v večeru. Ta dosežek je postal eden njihovih največjih. Pesem Hočem si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=dYCt6iDAwAk

Posnetek celotnega kroga Špil lige z razglasitvijo pa najdete TUKAJ.

Pevec, kitarist in vodja skupine Aleksander Breznikar je začel tudi s pisanjem aranžmajev in besedil svoje glasbe v projektu Jackie Munnigan, ki mu jo pomaga snemati zvesti avdio tehnik banda T. I. T. S. Jernej Lah.

Jackie Munnigan – I See You in Everything You Know (https://www.youtube.com/watch?v=jEirSxGEkMA)

Jackie Munnigan – Suffocate  (https://www.youtube.com/watch?v=TQH1cvt029k)

Jackie Munnigan – What did I Expect? (https://www.youtube.com/watch?v=gE-TpbKPTNE)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja