Spektakularen športni dogodek

Četrtek, 9. 5. 2013, je bil za predšolsko vzgojo pomemben dan. Bil je dan, ki so ga vsi nestrpno pričakovali.  Nanj so se intenzivno pripravljali in žrtvovali ure sociologije, slovenščine, likovne vzgoje in vse druge, da bi lahko bili vsi najboljši. Ta dan je bil namreč finale.

Ampak ne katerikoli finale. Bil je finale med dvema ognjema!

Ker pa je finale le  finale, pa je seveda vse skupaj potrebno potencirati. Zato so odigrali tekmovalci tekmo kar med  štirimi ognji. Samo predstavljate si lahko, kako je bilo vroče z vsemi ognji v dvorani.

V veliki telovadnici sta se zbrali ekipi 3. A (rumeni dresi) in 2. A (oranžni dresi)  razreda in se ogreli, med tem pa so že nestrpni in zagreti navijači in seveda profesorji prihajali že na svoja dodeljena mesta. Zaradi prevelikega zanimanja in zaradi požarne varnosti, so organizatorji morali dopoldancem onemogočiti vstop v dvorano in tako niso mogli biti priča tako velikemu dogodku.

Napeta tekma, odigrana v dveh nizih, je bila v obeh zelo izenačena. Vendar je vso spretno izmikanje in  dobri meti ter predvsem taktična igra, tehtnico prevrnilo na stran mlajših in tako je v obeh nizih zmagal 2. A razred.

Pohvaliti je treba tudi ekipo 3. A razreda, ki je zelo dobro odigrala tekmo in si zaslužila izvrstno 2. mesto. Poleg njih pa je potrebno izreči pohvalo povezovalnemu paru, in sicer Eriki in Mateji, ki sta zavzeto skrbeli za glasbeno podlago in pa spodbujanje navijačev, ki so bili razposajeni in tako glasni, da so iz sosednje šole prišle pritožbe glede glasnosti.

Gromozanska pohvala gre tudi organizatorju za dobro vodenje in pa izvirnost in za vse nagrade, ki jih je prispeval. Vse ekipe so dobile diplome, ekipi, ki pa sta zasedli prvo in drugo mesto,  pa izvrstno čokolado. Ker pa organizator ni vedel, kdo bo na tekmi povedel,  je pripravil diplome, ki so predvidele vse možne situacije.

Spletko želi še več takšnih odmevnih športnih dogodkov na naši šoli.

In seveda čestitke vsem ekipam!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja