Snemanje promocijskega videa za Naših 100+5

Znano je, da GCC nikoli ne počiva. Očitno tudi med počitnicami ne. Danes so bili namreč na GCC opaženi dijaki, ki so si bili na prvi pogled precej podobni – bele majice, kavbojke in nasmeh na obrazu. 

Na sončen petek, 11. 8. 2017, je bil na GCC in v njeni okolici idealen dan za snemanje promocijskega videa za največje druženje generacij Naših 100+5. Ob 9.30 so se vrata šole odprla za začetek snemalne vaje. Produkcijska ekipa in dijaki so bili v nizkem štartu – napihovali so balone, pripravljali kadre za snemanje in popravljali še zadnje pobrobnosti. Po enournih pripravah se je snemanje začelo. Režiserka Lea Kukovičič, nekdanja dijakinja GCC in študentka gledaliških umetnosti v Pragi, je svoje znanje delila z ostalimi mladimi nadobudnimi dijaki, ki so si želeli spoznati svet filma, montažer Žan Žvižej, nekdanji dijak in študent AGRFT, ki bo v prihajajočem šolskem letu na GCC vodil filmski krožek, pa je poskrbel za strokovno razlago snemanja in montaže. Za odlično pripravljeno scensko podobo je bila zadolžena prof. Ana Pečnik. In kdo je  bil glavni igralec? 😉

Snemanje se je končalo z zabavo ob 12.00 v Mladinskem centru Celje,  kjer bo 15. 9. 2017  tudi afterparty druženja ob Naših 100+5, ki se bo začel po sklepu dogajanja na šoli. Več fotografij si lahko ogledate na Facebook strani Gimnazije Celje – Center.

Sedaj pa nas čaka le še čakanje na končni izdelek in pa seveda na najboljše in največje septembrsko druženje generacij Naših 100+5, ki ga letos krasi slogan “Pridi s5 po eno 5ko”.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”79″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”320″ gallery_height=”240″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

1 Komentar

  1. Pingback: Priprave na največje druženje generacij v Sloveniji | Sledko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja