Slovo poletju

Z dnem, ko so osnovnošolci in srednješolci zopet zasedli šolske klopi, ko je večina njihovih staršev zopet pričela z delom in ko so se študenti pričeli učiti za izpite, ki so si jih zaradi poletnih radosti prihranili za čisti konec, se je pričelo tudi pravo jesensko vreme. Ja, poletne temperature so se od nas poslovile že pred časom. Vendar pa kljub temu, da smo na sonce, morje, počitnice, sončne kreme in tople sončne zahode že skoraj pozabili, pa se v knežjem mestu ves čas nekaj dogaja in občutek imamo, kot da se poletje še zmeraj trudi, da nas vsaj še malce greje; no, ne greje ravno naših teles, ampak naša srca. Medtem, ko smo vročično navijali za naše fante na Eurobasketu, se je v samem središču Celja zgodilo mnogo dogodkov, ki so mesto pod zvezdami ponovno obudili in razveselili. V prihodnih tednih pa lahko pričakujemo pester nabor dogodkov, ki bodo začetno veselo vzdušje mesta ponesli v jesenske dni. Za vas smo izbrali tri TOP dogodke, ki jih nikakor ne smete zamuditi!

1. Vokalne igre ’13, sobota, 14. 9., 19:00, Mestni kino Metropol Celje

Več o dogodku preberite na: http://www.spletko.si/oktet-9-ponovno-gostitelj-vokalnih-iger-13/

2. Naših 100+1, druženje generacij, 20. 9., 18:00, Gimnazija Celje – Center

Več o dogodku preberite na: http://www.spletko.si/samo-dober-teden-se-do-nasih-1001/ in http://www.spletko.si/druzenje-vseh-generacij-na-gcc/

3. Antenino slovo poletju, 28. 9., 21:00, Disco Planet Tuš Celje

Radio Antena Štajerska in Disco Planet Tuš vas vabita, da se skupaj poslovimo od dolgega in vročega poletja! Za vas so pripravili pester program:

– Antena Party Team
– nastop pevke April,
– akcijske cene pijač,
– laser show,
– Antenina drzna dekleta,
– nagrade
– in še veliko, veliko več!

Več o dogodku: http://www.radioantena.si/strani/Ekipa.aspx?ID=18885&LNK=3

Pridružite se nam na najboljšem žuru v Celju!

an_1a52f6ce-b58f-46d1-a8b7-5a775871ab1e

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja