Sledko išče nove novinarje

Drage dijakinje in dijaki!

Začelo se je novo šolsko leto in novinarji smo spet polno zaposleni. Pripravljamo že nove in zanimive projekte za to šolsko leto, sproti pa vas obveščamo o vsem, kar se dogaja na šoli.

V letošnje šolsko leto smo vstopili z malce okrnjeno ekipo, saj je nekaj naših novinarjev v lanskem šolskem letu uspešno opravilo maturo in bodo čez nekaj tednov začeli s študijem. Zato vabimo vse, ki vas zanima novinarstvo ter tudi organizacija raznih dogodkov na šoli, da sem nam pridružite in okrepite našo ekipo.

Vabljeni ste dijaki vseh letnikov in vseh treh programov. Uvodni sestanek za vse nove novinarje bo v sredo, 14. 9. 2016, ob 10.30. Dobimo se pred upravo šole.

Če ste v sredo že zasedeni, pa bi se vseeno želeli pridružiti Sledku, se obrnite na koga od novinarjev, dijaki prvih letnikov lahko za pomoč prosite tudi svoje tutorje, ali pa nam pišite na sledko.gcc@gmail.com.

Torej, če vas zanima pisanje o aktualnih dogodkih na šoli, sodelovanje s časopisi kot sta Novi tednik in Dnevnik, organizacija in pomoč pri izvedbi Sledkovih tematskih tednov (lani smo izvedli tedne kave, palačink in sladoleda, letos pa nas čaka še kaj boljšega 😉 ) ali pa se samo želite preizkusiti v vlogi novinarja, ste vabljeni, da se udeležite uvodnega sestanka.

Veseli bomo vseh, ki se nam boste pridružili.

-Sledkovi novinarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja