Skrivna sekta na GCC!

Dragi dijaki in profesorji!

Žal nam je, ker vas motimo ravno sredi najpomembnejšega dela šolskega leta, počitnic. Vemo, da ste trenutno pod izjemnim pritiskom, saj je ravno zdaj ritem vašega življenja najhitrejši in ljudje okrog vas najbolj tečni. Vendar pa vam moramo sporočiti izjemno pomembno novico. Uredništvo Sledka je izvedelo, da se je na šoli pojavila skrivna sekta, pred katero se lahko skrije celo KKK. Sicer njeni začetki segajo že tri leta nazaj in je tudi njeno delovanje na šoli javno prikazano, a vseeno ni niti dijakom niti profesorjem jasno, kaj to skrivno društvo pomeni in kakšno je njegovo delovanje. Število članov se spreminja, a zaenkrat še ni preseglo „čarobnega“ števila 10. Delovanje pa nadzira sam gospod ravnatelj!

Obžalujemo, da prekinjamo ta naporni čas počitnikovanja z novico o kriminalni združbi, a kot zavedni člani družbe se čutimo dolžne, da vas o tem obvestimo. Člani sekte so se pred kratkim razkrili tudi na socialnih omrežjih (Snapchatu) in tudi njihovo delovanje so začeli oglaševati na facebook-u, torej vsem na očeh! In čas je, da tudi vsi ostali odpremo zaspane, nevedne, nezainteresirane oči.

Sekta, o kateri govorimo, se imenuje DRT oziroma dijaški razvojni tim. Sodeluje pa s samim vrhom šolske hierarhije, gospodom ravnateljem. Skrivne obrede sestankovanja in razvijanja novih idej izvajajo približno enkrat mesečno v posvečenem prostoru ravnateljeve pisarne. A ne le to! Prisotni so tudi na vseh sestankih Dijaške skupnosti, kjer se nenehno opozarja na njihovo delovanje. Sprašujemo se, kako je mogoče, da je obstoj sekte ostal skrit očem javnosti tako dolgo, kljub transparentnemu delovanju organizacije. A sprenevadnje se končna danes! Razkrivamo vam zločince, ki z nezakonitim delovanjem in organizacijo dijaških dogodkov ogrožajo dijaško prisotnost pri pouku. Trenuto so to: Matevž Metulj (drugače poznan tudi kot predsednik DS GCC), Sara Brglez, Nace Kovačič, Rožle Stajner, Lana Požlep, Nace Delopst, Nika Pinter, Klementina Krulec, Tjaša Lea Kosmatin in Amadej Canjuga.

Odprimo oči in spoznajmo DRT. To je najbolje kar lahko storite za vas in vašo varnost.

 

Opomba: Zgornji prispevek je, če niste opazili, satira. Izvira iz želje članov DRT-ja po večji prepoznavnosti. To je posvetovalni organ ravnatelja, ki v večini izvaja ideje, ki so izražene na Dijaški skupnosti in skrbi za organizacijo oz. pomoč pri le tej za večino dijaških dogodkov. A kljub aktivnemu delovanju in nenehnem obveščanju dijakov o tem, kaj DRT je, vseeno niti profesorji niti dijaki še vedno ne vedo, da DRT sploh obstaja. Iz nepoznavnja pa izvira tudi neuspešen prenos idej ostalih dijakov do samega vodstva šole. Člani DRT so predstavniki vseh letnikov in vseh treh oddelkov in vas pozivajo, da pristopite do njih. Če imate kakšno vprašanje ali idejo, ste vabljeni, da jo, če je ne želite javno izraziti na DS, poveste njim. Člani se veselijo bolj odprtega sodelovanja tako z dijaki kot tudi s profesorji.

P.s.: Naslednji dogodek v organizaciji „skrivne sekte“ je otvoritev dveh dijaških sob, ki bo v petek, 11. 11. 2016, ob 11.11. Več informacij pa najdete na šolski facebook strani.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja