Serija Nadnaravno navdušuje že osmo leto

Za vse navdušence nadnaravnih stvari − v sredo, 3. oktobra 2012, bo na televizijske zaslone prišla nova, osma sezona najgrozljivejše TV serije – Nadnaravno (Supernatural). Vsi dosedanji oboževalci že nestrpno čakajo, da bodo lahko znova začeli spremljati Deana Winchesterja (Jensen Ackles) in Sama Winchesterja (Jared Padalecki) na novih soočenjih z nadnaravnimi silami. 

Jensen in Jared na letošnjem Comic-conu
vir: http://blog.zap2it.com/

Brata Winchester sta večino svojega življenja preživela v svojem avtu med vožnjo po Ameriki, kjer sta se soočala z vsemi vrstami nadnaravnih sil. Srečala sta že rumenookega demona, ki je ubil njuno družino, duhove, vampirje, volkodlake, angele, padle bogove … Na štiri oči sta se borila celo z Luciferjem in štirimi Jezdeci apokalipse. S pomočjo zaveznikov − tako človeških kot nadnaravnih − sta odprla vrata, skozi katera je hudič odšel nazaj v pekel. V sedmi sezoni ju je lov na Leviathane, stvore, ki so pobegnili iz vic, drago stal. Izgubila sta svojega mentorja in človeka, ki jima je bil kot oče (Boobyja Singerja), in zaščitnika, padlega angela Castiela.

glavni igralci in producenti na letošnjem Comic-Conu
vir: http://www.seat42f.com

Zasedba in ustvarjalci serije so na letošnjem Comic-Conu v San Franciscu predstavili okvir nadaljevanke. Začne se z Deanovim skoraj nemogočim pobegom iz vic, v katerih nikakor ne more najti Castiela. Kakorkoli že, Dean ni sam. Iz vic se vrne z misterioznim tovarišem, čigar razlog za pobeg je nekaj več, kot pa se je Dean pogodil. Medtem se Sam spoprijema s spremembo svojega novega življenja po Deanovi nepričakovani vrnitvi.

Ko se fanta soočata s posledicami Deanovega pobega in njune ponovne združitve, odkrijeta šokantno stvar, ki ju bo popeljala na dolgo pot poravnavanja starih dolgov.

Čeprav se zdi, da je serija precej svetopisemska ali klišejska serija o nadnaravnem, nam predstavi čisto nove poglede na oboje. Polna je duhovitih izjav in smešnih situacij, tudi ko gre za resne zadeve.

Srčno priporočamo!

T. G.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ff7CNTlmF8U[/youtube]