Septemberski horoskop: dober začetek, dober konec

Brezskrbnih počitniških dni bo kmalu konec, še malo in že bomo zakorakali v novo šolsko leto. Bliža se prvi šolski dan v šolskem letu 2016/2017, zato vam Sledko v septembrski izdaji horoskopa podarja nasvete in ideje za čim bolj uspešen začetek šolskega leta. Saj veste, da boste lahko že prvi dan maksimalno pripravljeni na nove izzive in preizkušnje.  Zato uživajte še teh nekaj dni in se kmalu vidimo!

Oven: Kar se tiče uspeha v šoli, boste letos imeli kar nekaj sreče, saj boste dobro vrteli jezik in vsakega prepričali v svoj prav. Pazite le, da vam besede ne uidejo izpod nazora, saj se nekatere stvari s težka popravijo.
Bik: Vaše prihajajoče šolsko leto bo precej mirno in brez zapletov. Uspeh bo nihal, a nič drastičnega. Uživajte življenje, vendar se vseeno posvetite šoli, ki vam bo prišla prav. Težave bodo predvsem pri koncentraciji, zato le ‘poguglajte’ nekaj vaj za boljšo koncentracijo.
Dvojčka: Veliko boste komunicirali, pazite predvsem pri neverbalni komunikaciji in obvezno brzdajte svoj temperament –  sprijaznite se, da nimate vedno prav. Uspeh vam bo naklonjen, čeprav lahko pričakujete nekaj grobih spodrsljajev.
Rak: V novo šolsko leto boste zakorakali polni energije in motivacije, ki vam bo zdržala do sredine novembra in vam prinesla prave uspehe. Nato pa počasi začnite sprejemati, da vam energija popušča in, da se vsega na enkrat pač ne zmore narediti.
Lev: To šolsko leto vam je pisano na kožo, imeli boste veliko idej in energije, pokali boste od veselja … in to se bo poznalo tudi pri vaših ocenah. A naj vas blišč ne zaslepi, če ne boste previdni, vam lahko en napačen korak prinese kar nekaj težav.
Devica: Jasno vam bo, da so dolžnosti velik del življenja. Pozno jeseni boste trdno poprijeli za predmeti, ki vam ne gredo najbolje in jih skušali izboljšati. Ne obupajte, saj se vam v začetku naslednjega koledarskega leta obetajo pravi uspehi.
Tehtnica: Po norih počitnicah se vam ne bo dalo zagrabiti za zvezki, kar boste v pozni jeseni obžalovali. Časa, da popravite svoje ocene bo dovolj, najti morate samo čas in energijo. A ne pozabite na odklop, saj vam bo drugače začela popuščati koncentracija.
Škorpijon: Šolsko leto ki se bliža, bo eno najbolj kreativnih, zabavnih in težjih let doslej. Ko boste blesteli na enem področju, boste zasenčili drugega… a naj vas ne bo strah, na koncu šolskega leta boste deležni veliko pohval.
Strelec: Če se vam zdi, da bo to šolsko leto polno padcev in neuspeha, se motite. Potrebujete le malo volje in tista 1 ter 2 se lahko spremeni v 4 in 5. Ne obupajte in se pripravite na nove izzive, ki vas bodo spremljali skozi celotno šolsko leto.
Kozorog: Šolsko leto 2016/2017 bo za vas polno presenečenj, razočaranj, pa tudi sreče. Če nepotrebne ovire in izzive želite preprečiti, se odpravite za knjige in preučite predmete, ki vam meglijo oči. Predvsem pa potrebujete nekoga, ki vas bo potiskal naprej.
Vodnar:  To šolsko leto vam bo prineslo srečo in dobre ocene. Z njimi boste zadovoljni, vendar je vse odvisno od tega, koliko truda je v delo bilo vloženo. Odprle se vam bodo nove poti, zato jih izkoristite sebi v prid.
Ribi: Organizacija je ključ do uspeha in tukaj vam bo v tem šolskem letu malo pešalo. A nič še ni izgubljeno preden se ocene zaključijo, zato le pogumno! Kar se pa tiče učenja, se ne ubijajte za knjigami in zvezki, lahko si privoščite malo oddiha.

 

Pa veliko uspehov!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja