Sejem rabljenih učbenikov, Podari knjigo in Banka zapiskov

Tudi letošnje leto bomo na GCC sejem rabljenih učbenikov organizirali junija in v začetku septembra, vzporedno pa bosta potekali akciji Podari knjigo in zbiranje zapiskov za Banko zapiskov.

Da se boste dijaki lahko čim prej znebili težkih učbenikov, ki so vas morili vse leto, in da si boste lahko potešili radovednost, kaj vas čaka v prihodnjem letu, bo tudi ob koncu letošnjega šolskega leta (in ob začetku naslednjega) potekal SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV. Prvi termin bo v sredo in četrtek, 21. in 22. 6., ko poteka vpis bodočih prvošolcev. Od 9.00 do 12.00 boste lahko na rondoju za šolo (oz. v stari telovadnici, če bo slabo vreme), prodali svoje učenike. Kot vedno pa bo sejem tudi na začetku šolskega leta, in sicer v petek, 1. 9., in ponedeljek, 4. 9.

Vse, ki želite prispevati k lajšanju socialnih stisk sošolk in sošolcev oziroma bodočih prvošolcev, pa vabimo, da učbenike in delovne zvezke podarite v okviru tradicionalne dobrodelne akcije Dijaške skupnosti GCC PODARI KNJIGO. Učbenike in delovne zvezke lahko oddate v tajništvu šole vse do 5. 7. 2017. Lani smo skupaj s Šolskim skladom pomagali kar 48 dijakom, ki se spopadajo s hudo socialno stisko.

Vsakomur izmed nas pa kdaj pridejo prav tudi dobri zapiski in sedaj, ko smo se tako in drugače prebili do konca šolskega leta, je večina naših zapiskov že urejena. 😉 Tudi letos BANKA ZAPISKOV vabi vse, ki bi želeli svoje dobre zapiske prispevati za širše dobro, da jih do petka, 23. 6., oddajo v tajništvu šole, kjer jih bomo poskenirali in objavili na banki, ki je vsem dijakom dostopna v eUčilnicah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja