SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV IN AKCIJA PODARI KNJIGO 2019

Ob koncu šolskega leta na GCC že pridno kujemo načrte za prihodnost. V ta namen je že oblikovan seznam učbenikov za šolsko leto 2019/2020, ki ga najdete na povezavi: http://www.gcc.si/dijaki-in-starsi/ucbeniki/

Vsesplošna slaba finančna situacija v državi nas tudi na področju učbenikov sili v racionalizacijo stroškov. Pri tem imamo v mislih tudi dijake, ki živijo v težjih socialnih razmerah, zato na šoli tudi letos pripravljamo več različnih načinov pomoči.

1. SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV

V sredo, 19. 6., in četrtek, 20. 6., bo na šolskem dvorišču sejem rabljenih učbenikov, in sicer od 9.00 do 12.00, ko bo na šoli potekal tudi vpis bodočih prvošolcev. Če bo slabo vreme, bo sejem v stari telovadnici.

Sejem rabljenih učbenikov bo potekal tudi na začetku prihodnjega šolskega leta (2. in 3. 9. 2019 po pouku na rondoju za šolo, oz. v stari telovadnici, če bo slabo vreme).

 

2. PODARI KNJIGO

Poleg sejma rabljenih učbenikov tudi letošnje leto nadaljujemo z akcijo PODARI KNJIGO.

Z akcijo želimo še posebej spodbuditi oblikovanje šolskega sklada učbenikov, ki po šolskem katalogu nosijo oznako »priporočeno«. Učbenike ali učbeniške komplete lahko dijaki oddate v TAJNIŠTVU ŠOLE do konca šolskega leta. K sodelovanju vabljeni predvsem dijaki 4. letnikov, ki zapuščate srednješolske klopi.

3. INTERNI UČBENIŠKI SKLAD

Vsi, ki vam nakup učbenikov predstavlja preveliko finančno breme, se lahko s prošnjo do 30. 6. obrnete na Šolski sklad Gimnazije Celje – Center (Kosovelova ul. 1, 3000 Celje). Prošnji priložite enega od dokumentov, ki izkazuje povprečni prihodek na družinskega člana!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja