Saloma prihaja!

V petek in soboto, 23. in 24. februarja, so na Gimnaziji Celje – Center potekale intenzivne vaje gledališke skupine Središče, ki bo v marcu javnosti predstavila novo produkcijo – Saloma Oscarja Wilda. Pod vodstvom režiserja Aljaža Primožiča, 2. b, in njegovega pomočnika Nejca Glušiča, 1. b, ter profesoric, Ane Pečnik ter Jasmine Temnik Kerš so nadgrajevali svoj nastop. Po vajah je sledil krst vseh novih članov, ki je bil sestavljen iz glavnih atributov lanske predstave Jagababa, kot simbolično dejanje predaje štafete novi generaciji Središča.

Na intenzivnih vajah mi je bilo zelo všeč pravzaprav vse. Z ekipo smo se še bolj povezali in postali prava družina. Upam da bo tako še po predstavi in v naslednjem letu!

Nejc Glušič, pomočnik režiserja

 

Za začetek bi rada povedala, da mi je bilo v veliko veselje bolje spoznati soigralce in ostale člane Središča. Zelo smo se povezali in res mislim, da smo šele zdaj postali Središče kot skupina. Ker smo zadnjih nekaj mesecev vadili po skupinah je bilo skoraj olajšanje predstavo sestavljati in na koncu videti v celoti. Kljub temu, da nas čaka še veliko dela se že močno veselimo, da predstavo odigramo za širše občinstvo. Upamo, da bo gledalcem všeč vsaj pol toliko kot smo nanjo ponosni mi.

Ana Polegek, vloga Herodiadinega paža

 

Ob tem vas ekipa vljudno vabi, da se ji pridružite na premieri Salome v torek, 27. marca, ob 20.00, ali na eni od ponovitev, ki bodo na šoli potekale v sredo (28. 3.), četrtek (5. 4.) in petek (6. 4.). Lepo vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja