Rock’n’šport

V torek, 26. aprila 2016, je v športni dvorani potekala že tradicionalna prireditev Rock’n’šport, na kateri vsako leto pokažemo, da se na naši gimnaziji šport in glasba še kako ujemata. Na njej GCC3sta se tokrat dijakom predstavili dve glasbeni zasedbi, ki sta s svojima nastopoma povezali finalno tekmo šolske odbojkarske lige.

Prireditev so tokrat otvorili mladi rockerji z imenom Outsiders. Sledila je podelitev priznanj dijakom četrtih letnikov, ki so se skozi vsa leta udeleževali raznih šolskih športnih tekmovanj. Prireditev so z energičnim nastopom popestrile tudi plesalke iz Osnovne šole Petrovče. Njihovemu nastopu pa je sledil glasbeni premor s skupino Plan B, ki je publiko s slovenskimi rock uspešnicami dodobra ogrela za finalno tekmo, v kateri sta se letos pomerila 4. d in 2. d. Tekma je bila napeta do zadnjega trenutka, ko so dijakinje 2. letnika premagale četrtošolce.GCC2

Za njihovo zmago jim iskreno čestitamo. Na koncu prireditve pa je gospod ravnatelj razglasil zmagovalce aprilske orientacije – to so 1. c, 3. c in 4.č. Tudi njim iskrene čestitike.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja