Pust širokih ust

S pustom smo, vsaj upamo, uspešno pregnali zimo. Dobili smo nagrajence za Najmuffin in Najskupinsko masko, zdaj pa je na nas samo še izbira za naj individualno pustno masko. Povšečkajte na Facebooku!

Pustni torek je tudi letos bil prav posebno našemljen. Začel se je zelo sladko, z ocenjevanjem muffinov. Komisija, sestavljena iz članov DRT, in g. ravnateljem, je zelo vestno in pridno poskušala slaščičarske sposobnosti nekaterih dijakov in profesorjev. Po izjemno težkem delu pa so se le odločili. 3. mesto sta zasedli Kaja Šramel, 3. Č, in Tina Čuješ, 3. I, 2. mesto pa Maja Apat in Brina Repinjšek, obe 4. I. Zmagovalka tekmovanja NAJMUFFIN je Barbara Tadina, 3. D.

Vsi ostali pa smo se med tem časom šemili v izvirne pustne maske, v upanju, da bi dobili kakšno nagrado, predvsem pa zato, da se zabavamo! Uradno smo tako tradicionalen pust začeli ob 10.15 v športni dvorani. Tam so nas šolski bendi že pridno čakali in ustvarjali prijeten ambient. Najprej so se skupinske maske predstavile ocenjevalni komisiji, ki so jo sestavljali g. ravnatelj Gregor Deleja – cupcake, predsednik DS Matevž Metulj – opica, prof. Marko Zevnik – Harry Potter, prof. Valerija Zorko – hudičevka ter prof. Petra Lajlar – Frida Kahlo. Sledil je kratek glasbeni premor, nato pa razglasitev dobitnikov nagrad NAJSKUPINSKE MASKE. 3. mesto si je pridobila maska Vreme 3. I, 2. mesto The Cringe 1. I, zmagovalno 1. mesto pa sta si tudi letos delili dve maski Gosenica 1. H in Pehtine rožice 3. Č.

Nagrade pa čakajo samo še na NAJ INDVIDUALNE MASKE. Na Facebooku poteka spletno tekmovanje, kjer glasujete tako, da svojo naj individualno pustno masko všečkate vse do petka, 3. 3., 08.00, ko bomo podelili nagrade.

Upam, da ste dobili kaj za pusta hrusta, vsaj kakšen krof, ali pa muffin, vsem dobitnikom nagrad pa iskrene čestitke!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja