Pust 2018 – da padeš dol!

Le še nekaj dni nas loči od zdaj že tradicionalnega pustovanja na Gimnaziji Celje – Center. Letošnje maske bodo zopet nagrajene z lepimi nagradami. Ste se že pripravljeni (prijavljeni)?

Tudi letošnje leto želimo pustu na GCC na široko odpreti vrata in se prepustiti norčavemu razpoloženju, ki bo malce razbremenilo naš vsakdanji delavnik. Organizacijo projekta Pust na GCC 2018 so prevzeli dijaki 2. i v sodelovanju z DRT, ki prosijo vse oddelčne skupnosti za sodelovanje pri dogodkih, ki jih organizirajo tisti dan – tekmovanje za najpustni muffin 2018 in pustovanje v športni dvorani z zasedbo T. I. T. S.

Upamo, da že veste, s kakšno masko boste navdušili na letošnjem pustovanju, ki bo 13. 2. 2018 v športni dvorani GCC. V preteklih letih smo videli veliko odličnih skupinskih in individualnih mask. Ne pozabite, da se morate vsi razredi na pustno rajanje tudi prijaviti, ni važno ali boste imeli skupinsko masko (namaskiranih mora biti vsaj 2/3 razreda) ali boste individualne maske (v teh lahko sodelujejo največ 3 dijaki). Če se do 26. 1. 2018 do 23.59 ne boste prijavili preko SPLETNEGA OBRAZCA (tam najdete tudi celoten opis pustnega rajanja), bo za vas med rajanjem organiziran pouk. Najbrž nam tudi ni potrebno omenjati, da smo za vas zopet pripravili super nagrade!!

(NAMIG za vse skupinske maske: iz izkušenj vemo, da so maske, pri katerih sodelujejo tudi profesorji, skoraj vedno izjemno uspešne. Prof. Preložnik je “zažigal” kot Sneguljčica in Morska deklica, tudi lanska komisija je bila izredno zanimiva 😉 )

 

POZIV VSEM PROFESORJEM

Spoštovani profesorji! Tudi Vi ste najlepše vabljeni, da se nam na pustnem rajanju pridružite v nevsakdanji, pustni podobi, in tako pripomorete k še boljšemu vzdušju na pustovanju.

In še nekaj …

Ne pozabite na tekmovanje za NAJPUSTNI MUFFIN! Vsi peki oz. ljubitelji sladkega, ki pa tu in tam tudi kaj okusnega spečete (vključeni ste tudi profesorji), lepo vabljeni k sodelovanju. Vse kar morate narediti je, da v ponedeljek doma spečete (najmanj 😉 ) 12 muffinov po vašem najljubšem (najboljšem) receptu (skupaj lahko pečete po največ 3 dijaki ali profesorji) in jih v torek, 13. 2., prinesete v tajništvo šole do 8.00. Zmagovalci bodo, poleg večne slave in občudovanja, deležni tudi lepih nagrad. Seveda, pa tudi za vse peke velja, da se morate preko SPLETNEGA OBRAZCA prijaviti do 26. 1. 2018 do 23.59. 

Vse informacije najdete tudi v dopisu, ki ga je pripravil Dijaški razvojni tim. Prosimo, da ga preberete, da boste vedeli, kako bo potekal pustni torek na Centru. Če pa imate še kakšno vprašanje, ste vabljeni, da pišete Dijaškemu razvojnemu timu na drt@gcc.si ali Katrin Kovač, 2. i, na katrin.kovac@gmail.com .

Mi komaj čakamo, da vidimo vse maske, ki bodo v torek, 13. 2., preplavile naše stoletne hodnike. Upamo, da tudi vi.

Se vidimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja