Priprave na največje druženje generacij v Sloveniji

Gimnazija Celje – Center se že aktivno pripravlja na veliko druženje generacij ob svoji 105. obletnici. Na prireditvi, naslovljeni Naših 100+5 ali Pridi s5 po eno 5ko, bodo 15. septembra 2017 v večeru glasbe, kulture, kulinarike in druženja povezali številne generacije dijakov, profesorjev in prijateljev GCC. Prireditve ob obletnici šole se bodo sicer začele že 9. septembra s prvim rekreativnim tekom Tek za 5ko nekdanjih in sedanjih dijakov ter profesorjev.

Priprave na Naših 100+5 so, kljub počitnicam, v polnem teku. Glasbeni in vokalni sestavi, ki se bodo predstavili na prireditvi (Šlagers, The Takeover, Rockout, Outsiders, The Minors, DPZ, Nonet, GCC jazz projekt ter solisti Sandra Feketija, Nuša Ofentavšek, Laura Betka Krajnc, Matic Dokler, Katja Stropnik), že vadijo svoje skladbe, pripravljajo se tudi prostori za #enostavnodrugačne vsebine (na primer Učilnica iz leta 1912, Jazz kavarna, Impro liga, Escape room, Učilnica spominov, razstava grafik, številne delavnice,  degustacije ter predstava Zajčeve poetične drame Jagababa). Svoje moči tako ponovno združujejo nekdanji in sedanji dijaki ter profesorji šole, da zopet pripravijo odlično, nepozabno in izvirno druženje Naših 100+… .

Priprave potekajo predvsem pri zbiranju promocijskih vsebin za dogodek. Pred dvemi tedni se je tako na Gimnaziji Celje – Center snemal promocijski filmček, ki je prav te dni ugledal luč sveta. A najaktualnejša priprava je zagotovo treniranje za rekreativni tek Tek za 5ko, ki se bo odvil v soboto, 9. 9. s štartom ob 9. uri izpred GCC. Zato si le nadenite športne copate in pričnite trenirati za tek po mestu in ob Savinji ter seveda za druženje generacij GCC, kjer boste lahko (tudi brez športne opreme) zopet zbirali petice ;).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja