Pridete tudi vi spet po eno 5ko?

Najbrž ste že ob pogledu na naslov zavili z očmi, saj se zadnje čase pojavlja povsod. A mi vas ne bomo postili ravnodušnih!#pridispetpoeno5ko

Verjamemo, da vsak dan naletite na ogromno objav z vabilom na prireditev Naših 100+5, ki ste jih najbrž že rahlo siti (po resnici … tudi mi smo jih že malo). Vseeno pa nam dajte priložnost, da vas prepričamo, zakaj se pojaviti na dogodku, kjer se bomo zabavali, družili, med seboj pa se bo kar trlo ogromno število generacij.

15. septembra bo Gimnazija Celje – Center ob 19. uri na stežaj odprla svoja vrata v pričakovanju, da vanjo vstopite tudi vi ;)! Ta petek boste lahko raziskali čudesa te secesijske lepotice – obiskali boste številne delavnice, uživali v najboljši live glasbi, razgibali svoje brbončice, si ogledali razne razstave in gledališko predstavo Jagababa, skušali najti izhod iz escape rooma in še mnogo, mnogo več! Kako pa se bomo izkazali, pa vam prepustimo, da odkrijete sami.

Da, dogajanja na GCC bo veliko (podrobni opis si lahko preberete tukaj), a vendar to še ni vse! Po končanem dogodku na šoli sledi še noro zabaven after party v Mladinskem centru Celje (MCC), kjer se bodo ob najpopularnejših glasbenih hitih obujali spomini na maturantske ekskurzije in maturantske plese :).

Pustite nam, da vas popeljemo nazaj v vaša srednješolska leta. Srečali boste sošolce (da, tiste, s katerimi ste doživeli veliko “zanimivih” spominov), profesorje (tiste, ki so vam polepšali srednješolska leta in tudi tiste, ki so ta leta malo zagrenili) … Pripeljite tudi svoje starše in prijatelje, prostora bo dovolj!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja