Predstavitve kandidatov za ravnatelja GCC

Kot vam je najbrž znano, bomo imeli na GCC že tretjič v dobrem letu volitve za ravnatelja. V sredo so se v šolski knjižnici dijaški skupnosti GCC predstavili kandidati. Tokrat bili štirje; dva notranja in dva zunanja.

Kot prva se je predstavila trenutna vršilka dolžnosti ravnatelja Mateja Glušič Lenarčič, ki kandidira že tretjič. Drugi je bil Zdenko Rožman, ki je svojo kandidaturo vložil drugič. Za njegovo predstavitev lahko rečemo, da je bila drugačna od ostalih. Tretji na vrsti je bil Gregor Deleja, ki prav tako kandidira že od prvih volitev naprej, nazadnje pa se je predstavila Martina Prevejšek.

Vsi kandidati so predstavili svojo vizijo vodenja GCC in omenili dejstva, ki po njihovem mnenju izstopajo ter bi jih radi spremenili. Veliko poudarka je bilo na sodelovanju; tako profesorjev med sabo kot tudi z dijaki in starši. Govora je bilo o prenovi, novih prostorih, tudi novemu, četrtemu programu, o povezovanju s tujino in o dopoldanskem pouku PV tudi za ostale letnike.
V primeru nejasnosti so imeli predstavniki razredov na koncu možnost vprašati za dodatne razlage, lahko pa so seveda postavljali tudi vprašanja, ki niso bila navezana na predstavitve same, ampak se tičejo dela ravnatelja. Če vas zanima več o vizijah kandidatov, poglejte na našo šolsko spletno stran ( http://www.gcc.si/predstavitev-kandidatov-2/ ).

Ekipa Sledka upa, da bo mesto ravnatelja pripadlo najbolj sposobnemu kandidatu ali kandidatki, ki se bo zavzemal/-a za dobrobit dijakov, profesorjev in šole kot organizacije. Predvsem pa si želimo, da bi GCC po dobrem letu končno dobila ravnatelja ali ravnateljico, da se lahko čim prej začne uresničevanje katere koli izmed dobronamernih in optimističnih vizij, ki so jih kandidati predstavili.

Ker znamo tudi v resnih zadevah najti kanček humorja, pa si lahko na spodnjih fotografijah ogledate odzive kandidatov na vprašanje, če bodo z njihovim vodenjem res ukinjene negativne ocene. 🙂

  • IMG_5484 IMG_5489
  • IMG_5494 IMG_5504

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja