PREDSTAVITEV RAZREDA: 4. I

Končno smo na vrsto za predstavitev razreda prišli 4.i. Nasmejan razred, ki slavi po rekordnem številu deklet in kreativnih idej. Smo precej srečni, saj nas spremlja naša zlata razredničarka “Nataška”. Smo ravno prav raznolik razred, kjer se najde mnogo vrst ljudi z različnimi interesi, vendar skupnim ciljem: ustvarjati.

Smo Lara V., Nika K., Neža A.  in Klara J. K., naša četvorka je nastala v prvem letniku in od takrat nas druži kafetkanje. Posebne reči, ki bi nas povezovala ni, saj smo vsaka zgodba zase, skupaj pa tičimo, ker preprosto uživamo v družbi ena druge.

Smo Taja Dvornik, Kim Alizee Oven in Nika Vrešnjak. Smo komunikativne, prijetne in predvsem zabavne, kar nas tudi povezuje v super ekipco?. Če pa nas kdaj iščete ali potrebujete nas boste po vsej verjetnosti našli v dijaškem kabinetu, kamor zahajamo med prostimi urami, malicami in vsakimi odmori. 

Smo Mija Lorber, Brina Maček, Nika Hliš in Gaja Pekošak. Predvsem nas druži interes za risanje in poslušanje glasbe. Ob vsaki prosti uri z vso hitrostjo hitimo iz šole. Naš skupinski simbol je podgana s sončnimi očali, The Emperor of “The Holy Rat Cult”. 

Sva Laura Penšek Kozmelj in Manca Matelič. Druži naju konstantno režanje najbolj bednim memom. Med poukom druga drugi riševa piščance po zvezkih, ko je pa konec pouka pa kafetkava, največkrat pa se greva domov učit ker je po vsej verjetnosti naslednji dan test.

Ay yo, sem Eva.

Ponosna tetka štirih malih hudičev.

Rada prinašam kekse in pecivo v šolo za razvedrilo, saj se zavedam, da sošolkam včasim manjka tista volja do nesmrti.

Rada se obnašam kakor nezreli osemletnik in govorim fore, ki so le redkim smešne.

To bo to za ta gnar.

Sva Maša in Klara. Spoznali sva se prvi dan šole in se takoj razumeli. Dopolnjujema druga drugo, čeprav sva si po izgledu in karakterju popolno nasprotje.

Sem Zala, sošolke bi me opisale kot “mami razreda”. Mojo osebnost dopolnjujeta močna in odgovorna plat in čustvena plat. Iščem kvalitetnega terapevta.

Sva Julija in Vita. Združuje naju ljubezen do najinih mačkonov, oblačil in umetnosti. Julija je tako imenovana Iron woman, saj jemlje železo, za kosilo vam bo pripravila zvončke v solati, kadar je dobre volje pa se vrti v krogih.Vita pa nikoli ni prerasla svoje horse – girl faze in jo lahko najdete v lokalnem konjeniškem klubu. Bonus: ima zelo rada Taylor Swift <333.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja