PREDSTAVITEV RAZREDA: 4. D

Zdaj je vaša priložnost, da si prebrete nekaj o razredu 4. DE. Nismo velik razred, verjetno smo eden izmed najmanjših, saj nas je le 24. Na kratko smo zapisali nekaj o naših interesih, prijateljstvih in dogodivščinah. 

Smo Neža, Eva, Maja, Manja, Nika, (Valen)tina in Kaja. Ne vemo, zakaj se družimo, ampak nekako smo se že od začetka zaštekale in se še vedno večino časa razumemo. 

Neža je druga najmanjša. Njen smeh lahko takoj prepoznaš in ga slišiš čez cel hodnik. Zelo rada ima azijsko kulturo. Najverjetneje jo boš našel nekje čisto za sebe v zasebnih pogovorih z Evo. 

Eva ima vedno zabavne zamisli, kaj bi lahko počele vse skupaj in nam vedno polepša dan s kakšnim lepim komplimentom. Če pa potrebuješ kakšne informacije o kakšni osebi, jih takoj najde. 

zamegljena slika 4. d s predsednikom razreda v ospredju

Maja aka matematik. Živi za matematiko, kjer ima toliko petk da niti šus ne bi spremenil povprečja. Je pa tudi strastna športnica in ljubiteljica živali, še posebej psov.

Manja je naša mati. Navadno preživlja čas z njenim fantom, ki ima oranžne lase tako, da ju ne moreš zgrešiti. Po navadi je zatopljena v knjigo ali pa riše med poukom. Pije dolgo kavo in ima največ lukenj v ušesih. 

Nika je “ta glasna” in jo vsi poznajo. Še preden vstopi v prostor, že lahko slišiš njen smeh. Vsem pošilja nalogo za nemščino, saj je rojena Nemka. Rada pleše in poje v dekliškem pevskem zboru z Nežo in Tino. 

Vedno nasmejana Tina pa je introvertirana, ampak v krogu te družbe zelo glasna in vedno vsem polepša dan s svojo dobro energijo. Vedno jo lahko najdeš v kakšnem kotu z Niko. Fun fact o njej je, da je obsedena s temno čokolado.

Kaja je nogometašica. Veliko časa govori o svojih ljubezenskih problemih, vendar jo vse z veseljem poslušajo. 

Janez je že vsa 4 leta predsednik našega razreda in to delo opravlja z odliko. Sicer pa je zelo starokopiten, kar se poleg obnašanja opazi tudi pri njegovih pričeskah in stilu oblačenja.

Sva Amanda in Selma in v razredu naju boste našli v zadnji klopi, iz katere po navadi prihaja glasen smeh. 

prijateljici Nuša in Lara

Selma je “the rational one”, vedno poskrbi, da preživim v različnih situacijah, v katerih jaz ne razmišljam. Zna filozofirati in jo je zaradi njenih razlag užitek poslušati. Obožuje “spicy noodles“ in če ne veš, kaj ji podariti za božič, s tem ne moreš nikoli zgrešiti.

Napisala Amanda

Amanda je pa “the fun one” in ji vedno uspe da me spravi v smeh, tudi ko sem še tako slabe volje. Je zelo nepredvidljiva, saj nikoli ne veš, kakšna ideja ji bo priletela na misel. Je tista, ki takoj pove, kaj si misli, in to je nekaj, kar zelo cenim. Obe imava radi hrano, a za razliko od mene je Amanda alergična na marsikaj, zato ji za darilo ne kupi hrane, ker bo skoraj zagotovo napačna. 

Napisala Selma

Sem Ema. Sem gimnazijka, ki jo zanimajo predvsem naravoslovne vede. Svojim sošolcem rada priskočim na pomoč, ti pa se tudi vedno obrnejo name, če potrebujejo zapiske, ker si med urami pišem tudi tisto, česar ni treba. Do konca osnovne šole sem bila vedno najvišja v razredu, sedaj pa zmagovalne stopničke ne zasedam več. Poleg šolskih obveznosti čas izkoristim za treninge odbojke, ki jo treniram že dvanajst let, od nekdaj pa imam željo, da bi pomagala tako ljudem kot živalim, zato se bo moja pot po gimnaziji nadaljevala na fakulteto, ki s svojimi dejanji pomaga tistim, ki potrebujejo pomoč.

To je Rok, pred perfektnim tovornjakom al kaj je to z napisom 4D

Sva Lara in Nuša. Spoznali sva se v srednji šoli ter postali zelo dobri prijateljici. V prostem času greva radi po trgovinah, pojeva kakšno dobro hrano ter si ogledava kakšen dober film.

Smo Urška, Tiara, Barbara in Benjamina, rade igramo odbojko, fitnesiramo in gremo po šoli na kavo. Najrajši pa imamo čas med malico, ko lahko predebatiramo vse nujne podrobnosti naših zanimivih življenj. 🙂

Sem Rok. V prostem času se rad zabavam z igranjem videoiger. Sem pa tudi strasten ljubitelj Formule 1.

Moje ime je Saša. V prostem času rada berem. V razredu pa me lahko vedno najdete na istem mestu v učilnici, v sprednji vrsti pri steni.

Sva Neža in Katarina in sva nerazdružljivi prjatlci. Večino časa se smejiva in gledava Netflix med malico. Obožujeva poletje, morje in urejene nohte.

Maks je prijatelj in je kot njegovo ime pove največji v razredu povrhu tega pa še Kralj. Je zelo kul in smešen in ti v šoli zna vedno pokazati popoln »jazjaz«, ko je doma pa ga lahko večino časa ujameš na kakšnem Discord klepetu, ko nabira ure na videoigrah

Manca ima rada svojega psa. 🙂

Naša razredničarka pa je gospa profesor Bernarda Špegel Berdič. Spremlja in spodbuja nas že od prvega letnika in za to smo ji iskreno hvaležni.

Upamo, da si zdaj lahko malo boljše predstavljate maturantke in maturante iz razreda 4. D.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja