PREDSTAVITEV RAZREDA: 3. Č

Smo 3.č. Naša sestava z rahlimi spremembami že vsa 3 leta šteje 31 individualnih bodočih intelektualcev. Že prvi danes je pod svoje okrilje vzela naša razredničarka Marjana Turnšek, za katero smo nadvse hvaležni, saj nam brez njene podpore, pomoči in zavzemanja pri profesorjih ne bi uspelo priti čez ta 3 leta. Pri profesorjih imamo sicer ugled razreda, ki se ne more drati datumov ocenjevanj, vendar ima življenje pač včasih svoje načrte 🙂 . Imamo različne hobije – ukvarjamo se s športi kot so odbojka, kolesarjenje, ples, nekateri pa se ukvarjamo tudi s petjem v pevskem zboru ali pa igranjem instrumentov. Kljub temu, da smo več časa preživeli na daljavo kot v šoli, smo si in si še kadar potrebujemo pomoč pri nalogah pomagamo. Več in podrobneje pa si lahko o našem razredu preberete v nadaljevanju.

Smo Hana, Liu, Miha, Nina, Tina in Vid. Imamo zelo različne karakterje, zato sploh ne vemo kako smo pristali skupaj. Najbrž je pri tem pomagala šola na daljavo, ko smo se med sabo skoraj vsak večer pogovarjali in si med sabo pomagali (tudi med poukom). Menimo, da smo živahni, popolnoma odgovorni (kmalu) polnoletni državljani Republike Slovenije, ki znajo sprejemati popolnoma odgovorne in zrele odločitve. Kljub temu da imamo včasih raznolika mnenja, se vseeno podpiramo in poslušamo. Včasih načrtujemo in razmišljamo o naši bližnji in bolj oddaljeni prihodnost (npr. kako nas bo naša najstarejša članica poleti s svojim novim avtom in izpitom odpeljala na morje <3). Naši pogovori so zelo raznoliki od resnejših, vsakodnevnih tematikah, pa do povsem nesmiselnih tem, kot so zakaj krompirjeva solatapreprosto nima smisla ali zakaj lešniki pač ne sodijo v Milko. Kadar nam to dopušča čas si radi ogledamo skupaj tudi kakšen film oz. serijo ali pa rešujemo Buzzfeed (in podobne) kvize, ker nas res zanima kateri Disney princesi sta predvsem moška člana naše zasedbe. Naši pogovori se lahko zavlečejo tudi predolgo, ampak včasih je pač stvarem treba pridi do dna. Upamo in mislimo, da bodo prijateljstva, ki smo jih tukaj stkali ostala tudi po gimnaziji in da bomo čas ter izkušnje, ki nam jih je vzela korona lahko še do konca šole (in po njej) nadoknadili.

Zdravo, jaz sem Valentin, pripadnik 3.č razreda. V prostem času rad igram košarko. Hej hoo, jaz sem pa Andraž. V prostem času rad rešujem matematične naloge in pišem pesmi.

Smo Nika Sotenšek, Nina Lampret in Žan Luc Krajnc. Naša trojica je nastala v letošnjem šolskem letu, ko sta se Nina in Žan prešolala na GCC. Med sabo smo si zelo različni, ravno zato se družimo, saj se nasprotja privlačijo. Naši dnevi so večinoma sestavljeni iz tik tok for. Nina po Nikinih zvezkih vadi svoj avtogram za čas, ko bo slavna, Nika se “overdoza” in poliva s kavo, Žan pa še vedno po hodnikih išče sanjsko temnolasko.

Zdravo! Sva Lana in Lucija. Ena je blond po laseh, druga pa v glavi:) Rezultat tega je ogromno smeha na hodniku:)

Sem Tiana. Rada zapravljam dragocen čas za učenje za računalnikom in gledam druge igrati igre, za katere na mojem računalniku ni dovolj prostora.

Živjo! Smo ( vedno nasmejane) Anaja, Miona, Eva, Saša, Brina. Obdaja nas smeh in prazne denarnice zaradi kavic in tortic 😉

Hej! Smo Lan, Nina, Jaka, Zarja in Anina. Naša mala skupnost se je dokončno razvila letos, ampak sedaj smo neločljivi. Skupaj nas najdete na GCC, naslednja najbolj verjetna destinacija pa je Kuba ( lahko pa se zgodi, da zaidemo v Tam kot učiri). Torej komunikacija je za nas zelo pomembna, poznani smo pa tudi po tem, da smo zelo zgovorni. Kljub naši rahli različnosti se naši karakterji zelo dobro povezujejo in dopolnjujejo. Svoj humor pa izkazujemo z izdelovanjem memov.

Sva Tjaša in Emina. Zelo sva si različni tako po izgledu kot karakterju. V razredu imava največjo višinsko razliko. Združuje naju tudi nerazumevanje fizike.

Na sliki sva Nina Ješovnik in Ajla Huremović. Nina rada riše in se sprehaja po gozdu. Sama rada poslušam glasbo in gledam filme.

Zdravo! Jaz sem Branka Stanković, sem 17 let stara in sem dijakinja 3. Č- razreda, Gimnazije Celje – Center. Jaz sem se leta 2020 preselila iz Srbije v Slovenijo, zaradi šolanja in novih izkušenj. Kadar sem se preselila
moje znanje slovenščine ni bilo najboljše
ampak sem se s pomočjo profesorjev in
sošolcev zelo hitro naučila. Učenje na
gimnaziji je meni osebno zanimivo, pa še
posebej zaradi mojega učenja slovenščine.
Tudi šolski dnevi in druženje s sošolci je
zanimivo. Jaz za sebe mislim, da sem
vztrajna in dobra oseba, ker sem uspela
veliko naučiti za kratek čas in veliko
izkušenj sem pridobila na gimnaziji in v
novem okolju. Veselim se preostalih let
šolanja in druženja na gimnaziji.❤️

Sem Alenka Vozlič, stara sem 17 let in obiskujem 3. letnik Gimnazije Celje – Center. V prostem času se najraje ukvarjam z glasbo, s pisanjem pesmi, snemanjem in obožujem živali, doma imam dve mački in enega psa. Zanima me tudi moda, šport, zdrava vegetarijanska prehrana in izredno rada potujem. V svojem razredu sem se najbolje počutila v 1. letniku, saj je danes čedalje manj dialoga, povezanosti in iskrenosti med nami. Imamo super profesorje, ampak še boljšo, najboljšo razredničarko, ki nas vzpodbuja, razume in podpira.

Sem Taras Tratnik in obiskujem 3. letnik splošne gimnazije.

Rad poslušam metal in gledam Netflix. Čas preživim z rekreacijo in branjem različnih znanstvenih člankov, čeprav sem lene osebnosti in drugače ne berem preveč.

To pa se nekako ujema z našim razredom, kjer včasih pride do prelivanja vroče krvi s profesorji. V našem skupnem času mi je všeč saj smo vsi odprtih misli in imamo lahko normalne sproščujoče pogovore in se počutimo, kot pripadniki velike družine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja