PREDSTAVITEV RAZREDA: 4. B

Kmalu bomo vkorakali že v tretji mesec tega leta, s čimer začenjamo novo rubriko Predstavitev razreda. Ta je namenjena medsebojnemu spoznavanju tako med oddelki kot tudi med generacijami, kar je bilo v zadnjih dveh letih zaradi pandemije oteženo.

Rubriko bomo otvorili dijaki in dijakinje 4. b razreda z razredničarko prof. Jasmino Temnik Kerš. Kot je vidno iz štirice, se skozi natrpana ocenjevanja, šolske hodnike in vsakodnevna doživetja prebijamo že četrto leto. Velike zasluge za našo povezanost nosi naša razredničarka, ki nas poleg zabavnih razrednih ur polni z ljubeznijo do književnosti, sama pa nas večkrat okliče za mavrico dvaintridesetih raznolikih dijakov in dijakinj. Zdaj pa si poglejmo, kako smo se v besede položili sami …

Pia, Maša in Tita

Smo Pia, Maša in Tita. Naša skupna življenja imajo več sezon, celo več kot The Vampire Diaries. Pia je introvertirana, lahko tudi ekstrovertirana – odvisno s kom se pogovarja, rada pleše in dela 3D animacije. Maša včasih rada nastopa, včasih fotografira in včasih je DJ. Tita rada poje, postala bo kemik in se preselila v London. Vse imamo rade športe z deskami. Z veseljem se pridružimo vsakemu potovanju in adrenalinskemu doživetju.

Sva Andrea in Nika. Obožujeva tišino, ki jo v jutranjih urah radi prekineva s pogovori o knjigah, politiki in filozofiji. Med prostimi urami in odmori se navdušujeva nad članki iz Airbeletrine in intervjuji Luke Meseca, že vnaprej pa se veseliva najinih srečanj na filo faksu.

Prva in druga Katarina. Skupno ime naju povezuje. Radi se smejiva in zabavava s sošolci ob druženju v in izven šole.

Krištof

Sem Janja. V šoli se najraje posvečam biologiji in pri športni uživam pri igranju odbojke s sošolkami. V svojem prostem času rada preberem dobro knjigo ali pogledam zanimiv film, uživam ob dobri hrani in druženju s prijatelji, ob sončnih dneh pa se poslužim sprehoda s psičko Neli.

Zdravo, sem Krištof iz 4.b razreda. V prostem času poleg gimnazijskih obvezosti uživam in se imam fajn. Kljub vsem obveznostim ostani pozitiven tudi ti. #gcc

Sem Klemen, dijak 4. b kar mi je zelo všeč, ker sem tu spoznal dobre prijatelje in sošolce, ki so vedno
pripravljeni pomagati. Rad igram košarko, prosti čas pa najraje preživim zunaj v družbi prijateljev.

Sva Maja in Anika in obiskujeva 4. b razred.  Radi športava in skrbiva vsaka za svojega hišnega ljubljenčka. Skupaj radi preživljava čas, lahko si zaupava ter veliko se presmejiva.

Maja in Anika

Laura, Ana, Larissa, Neža in Tea: V naši skupinici smo recimo da osebe, ki so skupaj, ne vedo zakaj, ampak se nekako poklapajo, vsaj osebno nas tako vidim. Ne zmanjka tem za pogovor, pa naj bodo povsem vsakdanje ali pa globlje, od načrtov za kino pa do filozofskih vprašanj, zakaj ima od ene sestra tri imena. Ano zelo zanima moda in se ji tudi vidi, Neža ljubi konje tako, da si lahko ljubosumen, Tea je preprosto pametni naboj energije in malce tudi nesreče z lasmi, Larissa prinese malce črnega humorja, resnosti in odraslosti, jaz pa poskušam poslušati in slediti situaciji. So pa vsa naša srečanja močno odvisna od odmorov in malice. 

Sem Nuša. V prostem času se rada ukvarjam s športom, predvsem šahom in plesom, svoj čas pa zelo rada posvetim tudi druženju s prijatelji. V razredu smo povezani in smo si vedno pripravljeni priskočiti na pomoč.

Ema: Po pouku se poleg učenja rada ukvarjam z umetnostjo, rada hodim na sprehode, saj se v naravi sprostim in se ukvrjam s športom. Včasih preberem tudi kakšno dobro knjigo.

skupina: THE BOIS(Tijan, Urban, Lenart, Matic, David)

smo skupina 5 boisov

  1. smo lepi, pametni, sposobni
  2. v lasti imamo dijaski kabinet
  3. Tijan- igra xbox in je judoist to pomeni da rad meče ljudi po tleh
  4. Urban-igra igrce pa zna matematiko
  5. Lenart- je pametn, lep in rad meče žogo na koš
  6. Matic- je hiter in skače čez ovire
  7. David- ma najlepše čevlje v razredu in double jump pri športni
  8. skupaj tvorimo popolno celoto

Sem Nives, dijakinja 4. b razreda. Večino svojega prostega časa izkoristim za sprehod in meditacijo. Rada berem in rišem. Po končani gimnaziji bi se rada vpisala na študij prava. V prihodnosti bi rada potovala. Najraje bi obiskala Norveško, saj se mi je od nekdaj zdela zelo zanimiva država.

Klemen, David in Krištof

Sem Hana. V 4. b sem prišla sredi drugega letnika in sošolci so me zelo dobro sprejeli. V razredu sem dobila veliko dobrih prijateljev. V prostem času rada igram klavir, treniram rokomet in berem knjige.

Sem Ema. V prostem času najraje poslušam glasbo, berem, gledam filme in se družim s prijatelji. 

Jaz sem Maša. Jaz sem Nia. Jaz sem Pia. Jaz sem Tonja. Jaz sem MNPT. Smo skupina prijateljic, ki obstaja že od leta 2018 in najverjetneje tudi edina skupina v 4.b s skupnim mailom. Smo kot nerazrdužljiva štiriperesna deteljica. Znane smo kot skupinica, ki prijazno skrbi za zapiske celotnega razreda, matematične domače naloge, povzetke pred testi in tedenske večurne razlage. Vedno sedimo v tretji in četrti vrsti ob steni:) Smo sicer zelo različne, a naša mnenja in vrednote sovpadajo. 

Lep pozdrav, 4. b

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja