PREDSTAVITEV RAZREDA: 3. H

Tokrat se predstavljamo dijakinje in dijaki iz 3. h razreda. Razred, poln dobre volje in talentov. Pa si o tem kar preberite.

Naša Patricija zna igrati na prečno flavto. Rada riše in posluša glasbo. Larisa v prostem času prav tako posluša glasbo, igra klavir ter poje. Ina v prostem času igra klavir. Nika pa trenira streljanje in obiskuje glasbeno šolo, kjer se uči igranja na citre. Petra prav tako obiskuje glasbeno šolo, kamor zahaja že 8 let. Igra violino, včasih pa tudi ukulele in kitaro.

Nastja poleg GCC-ja obiskuje tudi vzporedno umetniško gimnazijo Velenje. Že od malih nog se ukvarja z glasbo, ki jo zelo veseli. Igra bobne, klavir, kitaro in ukulele. V šoli se druži s prijatelji, s katerimi gre velikokrat po pouku ven.

Vesna pa se s sestro rada igra badminton in družabne igre. Doma ima tudi psa, s katerim se igra.

Manca se najraje druži s prijatelji, hodi in pomaga doma na kmetiji. Je komunikativna in družabna, rada ima svoje prijatelje. Tudi Tjašin prosti čas je namenjen predvsem druženju s prijatelji, družino ter hoji na izlete. Rada pa je tudi v družbi hišnih ljubljenčkov.

Neža in Nastja pravita, da sta že od prvega dne, odkar sta na tej šoli, kot ‘rit in srajca’. Zelo radi bereta knjige, gledata serije in poslušata glasbo. Skupaj radi preživljata čas v naravi. Neža prihaja iz Celja, je zelo prijazna, neposredna in včasih je trenirala balet. Nastja živi na kmetiji, nekoč je trenirala odbojko in je zelo optimistična ter delovna oseba, zelo rada pa spremlja pevca Harry Stylesa <3.

V razredu se veliko družita tudi z Zojo in Anjo, ki sta zelo zabavni in motivirani, zato ju vedno spravita v dobro voljo. Anja, zelo zabavna in motivirana deklica, je v prostem času rada v naravi, kjer hodi na daljše sprehode, pogleda kakšen dober film in posluša dobro glasbo (zadnje čase predvsem pesmi skupine Joker out, izvajalca pod umetniškim imenom Vazz ter tuje izvajalce). Trenira karate in v tem uživa, saj ji je to kot nekakšna sprostitev.  V razredu se dobro razumemo, predvsem z Zojo, Nastjo in Nežo, s katerimi ob toastih v Kubi že načrtujejo počitniške dogodivščine. Naša Zoja trenira plezanje, saj ima zelo rada šport. Rada hodi v hribe, na koncerte, posluša glasbo (Taylor Swift) bere knjige in se druži s prijateljicami. Po pouku se z Anjo najraje zadržuje v Kubi.

Je pa tudi del projekta Erasmus +, s katerim so z Anjo in Lukom že bili na Finskem, meseca maja pa gredo še v Italijo. Tega se že zelo veseli. Luka si prosti čas zapolni z igranjem nogometa, ki ga tudi redno spremlja. Zanimata ga matematika in geografija. Med drugim sodeluje v mednarodnem projektu Erasmus +, natančneje v projektu, ki se imenuje Students on the move, v sklopu katerega bodo v maju obiskali Italijo.

Maja, Iva, Nastja in Desanka se poznajo že zelo, zelo dolgo. Predvsem so znane kot t. i. štiriperesna deteljica, saj vedno tičijo skupaj. Zakaj pa ne bi? Ko se družimo, se zabavajo, smejejo in obujajo spomine. Najboljši pa so jim sprehodi, ki lahko trajajo več ur. Vmes nikoli ne pozabijo poslušati glasbe. Zelo so si blizu, zaradi svojih skupnih hobijev. 🙂

Alja se v prostem času rada druži s prijatelji, gleda filme in posluša glasbo. Prijateljica Lucija v prostem času vozi motokros, se druži s prijatelji in se zabava. 

Jaka trenira hokej, v prostem času pa se rad druži s prijatelji. Tudi Tjaša se rada prijateljuje, hodi v naravo na daljše sprehode in vsak dan telovadi. Včasih je obiskovala tudi MEPI, zato ji je narava še posebej blizu.

Blažka zelo rada bere knjige in posluša glasbo. Veseli jo tudi odkrivanje novih krajev, raziskovanje novih kultur in kulinarike različnih držav. Prijateljica Polona pa je v prostem času najraje prostovoljka, glasbenica, kolesarka in bralka dobrih knjig. Z Blažko ju združuje veselje do petja in sanjarjenje o potovanjih v tuje dežele.

Žan Luka, rokometaš RK Gorenje Velenje pravi, da je šport njegov način življenja. Da si življenja brez njega, ne zna predstavljati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja