PREDSTAVITEV RAZREDA: 2.i

Smo 2. i, umetniki v pravem pomenu besede. V razredu nas je kar 30, od tega kar 26 dijakinj in 4 dijaki. Združuje nas neznanje matematike, na vseh drugih področjih pa smo profesionalci. Skupna nam je  radovednost in želja po uspešni prihodnosti. Lani smo se  kljub oteženim razmeram zaradi koronavirusa uspeli povezati, kar smo to leto, ko so nam razmere bolj naklonjene, le še nadgradili. Hvaležni pa smo tudi razredničarki Prof. Maji Rak, ki nas vedno podpira, da kakšen nasvet in nas skrbno motivira.

Smo Maša, Anuša in Glorija se redno sprehajamo do pekarne v odmorih in razpravljamo o aktualnih temah, kot so, kako Maši pomagati, da ne bo spala med vsako uro, težavah o prevozih štajerske železnice in tako dalje… Maša in Anuša sta članice MEPI, Glorija pa redno obiskuje Ljubljano. Skratka dogodivščin nam ne manjka.

Maša, Glorija in Anuša

Sem Laura Kočnik. Predvsem me zanima slikarstvo in arhitektura, nasploh umetnost in tuji jeziki. Med prostim časom rišem, igram kitaro in uživam v branju kriminalk. Rada sodelujem in pomagam ljudem. Tudi igranje odbojke mi gre kar od rok 🙂 (sarkazem). Čas v šoli krajšam z vsakdanjimi sprehodi  po šoli s Teo (s katero imava zanimive debatne urice), z Elo K. pa se pogovarjava o najinih nerešljivih težavah.

Laura in Ela K. pred poukom angleščine

Sem Tea, dijakinja, ki svoj prosti čas preživlja ob petju, igranju klavirja, risanju ali branju knjige. Šolske odmore mi krajšajo pogovori s Tajdo in Danajo, ali pa “sprehodi “  po šoli in opazovanje “ dreves “ z Lauro, ki naju spravijo v smeh.

Tea in Laura pri opazovanju “dreves”

Smo Meta, Ela P., Maja in Anja. Anja rada bere fantazijska dela, igra igrice, se ukvarja z animacijo, je super pozitivna in nam daje motivacijo. Maja drsa, rada riše, bere, gleda serije, z Elo  si delita humor posebne vrste. Ela je dobra v pisanju, ima zbirko nenavadnih nogavic, ki se redko ujemajo in ljubi Alpsko mleko. Meta rada slika in se sprošča, njeno pomankanje energije in pritoževanje delujeta kot protiutež Anjinemu entuziazmu.

Sva Ela K. in Emina– bodoči slavni umetnici

Ela K. in Emina

Sem Vika Golčer iz 2.i razreda. Rada berem, igram odbojko in poslušam glasbo. Prav tako se rada družim s prijatelji, ki jih v našem razredu ni malo.

Smo Filip, Maj in Gal. Radi sodelujemo med sabo, uživamo v poučnih urah. Veselita nas Šport in umetnostna zgodovina, najraje od vsega pa imamo delo od doma. Zanimajo  nas tudi čedna dekleta, če pa kakšne bere ta časopis pa nas lahko tudi poišče.

Jaz sem Martina. Rada imam športno in umetnostno zgodovino. V besedah Profesorja Bariča, pa sem lepa, pametna in sposobna.

Smo učenke Špela P., Danaja in Tajda iz 2.i razreda na umetniški gimnaziji. Rade se skupaj družimo in skupaj preživljamo čas. Vsem nam je skupno igranje igric za računalnikom in telefonom in tako sproščamo svojo agresijo :). Največ se pogovarjamo o k-popu in animejih (pri animejih ponavadi sledi fangirling over people who don;t exist). Rade se tudi smejimo, dokler nas ne začne vse boleti in smo po tem tako utrujene, da ne zmoremo več niti govoriti. Predvsem pa nas je združila ljubezen do pitja mleka iz terapaka, saj smo preveč lene, da bi si kozarec šle iskat in ga na koncu še pomile.

Špela P., Tajda in Danaja

Pokemon: Ina, Timotej, Špela R., Manca, Zala, Keni:

– Zelo dobri v odbojki (sarkazem)

– Ina: igra Genshin impact, obožuje mačke in rada posluša glasbo

– Timotej: obseden z Viktorijansko dobo Anglije in veliko časa posveča slikanju

– Špela: je zelo dobra športnica in ob vikendih uči smučanje

– Manca: živi za ples in zanima jo zgodovina

– Zala: rada gleda filme, zanima pa jo tehnologija

– Keni: uživa v risanju in slikanju, rad gleda anime

Povezuje nas isti pogled na svet in nekateri interesi.

Sva Lana in Tasja radi riševa, slikava in bereva. Tasja ima strast do boksa, Lana pa do glasbe.

Tasja in Lana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja