PREDSTAVITEV RAZREDA: 2. H

Rek pravi: Tišina je velik talent. Potemtakem smo 2. h med bolj talentiranimi razredi na GCCju. Ko se 29 različnih karakterjev združi v eno, tvorimo prav prijetno celoto. Vsak dan se trudimo, da bi drug z drugim rasli in od naših srednješolskih let odnesli kar največ. Veliko profesorjev našo molčečnost med poukom večkrat povezuje z nezanimanjem in zadržanostjo, a naša razredničarka Špela Lužar, lahko potrdi drugače. Smo kreativni, nadobudni in polni idej, a tega ŠE ne znamo pokazati.

Smo Eva, Neža, Miha in Jaka. Dvojčka in prijateljici, ki v šoli ves čas tičimo skupaj. Spoznali smo se prvi dan, kot vse ostale sošolce, a prijateljstvo se je začelo samo zaradi malice, ko je imel Miha težave s prevzemom sendviča. Od takrat naprej smo razred zase.

Na tej strani Melani in Blanka. Če naju poznaš, sva zelo zabavni osebi. Radi poslušava domačo glasbo (t.i. govejo). V prostem času delava skoraj nič, ker prihajava bolj iz zahrbtnih krajev. Za več informacij obišči najin ig: @privatoddvehcebul. Hvala, lp.

Ime mi je Sara, lahko tudi Sarčo. Zelo rada imam glasbo in mačke. Rada imam tudi otroke, zato sem na smeri predšolska vzgoja. Označila bi se za nepopolno, dobro, zabavno, …

Smo Barbara, Lea, Nadja in Simona. Se razumemo in družimo, ker nas povezuje ljubezen do narave in glasbe. V prostem času se rade ukvarjamo z živalmi in naravo.

Midve sva Neja in Nejla, za nekatere osebe malo bolj zanimive, za nekatere malo manj. Radi imava humor, ker naju in ljudi okoli spravi v boljšo voljo. Radi pomagava ljudem, kadarkoli potrebujejo pomoč. Sva bolj »party type« osebi in radi imava zabavo in veselje v življenju. V prostem času se radi druživa s prijatelji. Najini hobiji se malce razlikujejo. Nejla je ustvarjalen in umetniški tip, Neja pa bolj športni in rada pleše. Obe obožujeva eleganco in dobro glasbo.

Iza in Taja se družita, a se ne želita izpostavljati.

Smo Lara, Pia, Karin in Maja. Povezuje nas podobno razmišljanje in pogled na svet. Marsikdo bi ob prvem pogledu pomislil, da smo »zatežene«, a smo v resnici prav prijetna družba.

Sva Nina in Uma. Združuje naju veselje do športa. Uma trenira košarko. V preteklosti je trenirala rokomet, gimnastiko, plavanje in atletiko. Nina pa uživa v treniranju trening programov od Petre Parovel. 5 let je trenirala twirling pri klubu TMK5E. V šoli se zelo radi druživa, saj druga drugo vedno spraviva v dobro voljo in smeh.

Trojico različnih karakterjev sestavljamo Ema, ki ji je preprosto vseeno kaj si mislijo drugi, Klara, ki se vedno obremenjuje z mnenji drugih in Jerneja, ki ji nikoli ne zmanjka energije.  Združuje nas predvsem naš elitni humor in kofetkanje.

Smo Brina, Zala, Sara, Saša in Mia: peterica (+1, ko se nam pridruži še David) glasnih deklet iz 2. h. Uživamo v dobri glasbi, pretiranem sarkazmu in igranju Osla ali pa Jungle speeda. Čeprav vsaka živi na drugem koncu Slovenije, se kljub očitni razliki med narečji, odlično razumemo. V prostem času se do onemoglosti vozimo z vlakom/avtobusom. Saša pa najraje potuje kar s tovornjakom.

Tako, na kratko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja