PREDSTAVITEV RAZREDA: 2. C

Mi smo 2.c. Razred poln različnih osebnosti, zanimanj in mnenj, vendar znamo vedno stopiti skupaj, sploh, če gre za to, da se izognemo kakšni šolski obveznosti. Naša povezanost se je pokazala že v prvem letniku, ko smo si prislužili naslov zlati fazani. Smo prijeten razred in tu in tam dobimo tudi pohvalo od profesorjev, da je v našem razredu prijetno poučevati. Če pa pride do kakšnih trenj ali zapletov, jih skupaj z našo nenadomestljivo razredničarko Simono Jazbec Jurkošek uspešno rešimo.

 

Čeprav se v razredu razumemo z večino, smo že od prvega letnika bolj povezane:)) Našo “skupino” sestavljamo Lin Šuster, Kaja Jerovčnik, Katarina Možina, Špela Lugarič ter Sara Robič. Druži nas ljubezen do kofetkanja, jamranja o vseh šolskih obveznostih ter komentiranja kjut tipov, ki jih srečamo na hodniku;))

Našo skupino sestavljajo: Tjaša Tepić, Mia Semeja, Eva Žlavs, Živa Pustatičnik, Jaka Knez. Od prvega letnika smo vedno bili povezani, vendar smo se v preteklih mesecih bolj povezali. Smo nadpovprečno visoki in nezadovoljivo nahranjeni.

Smo Gal, Juš, Bine in Nik. Naše druženje se je začelo že na začetku našega prvega skupnega šolskega leta, še bolj pa smo se povezali med lansko karanteno. Igrali smo veliko šaha, skribbl-a ter peli mnoge pesmi. V prostem času se sprehajamo do pekarne na drugi strani mesta.  🙂

Našo skupino združuje naš čudaški smisel za humor, pisanje fanfikov, homoseksualnost, branje fantazijskih knjig in pomanjkanje spanja. Člani naše skupine so: Neža, Ela, Tinka, Patricija, Rebeka, Vita, Ana.

Hej hej, sem Matic Frlež, ponosen Šentjurčan, ki rad hodi v hribe in je izjemno ekstrovertiran. Poleg pohodništva me navdušuje še stara glasba in risanke. Nisem pa edini Šentjurčan, v razredu smo kar štirje, ki smo se takoj spoprijateljili. Všeč so mi  potovanja in odkrivanja novih držav ter spoznavanje novih prijateljev. Imam zmožnost prehajanja med vsemi skupinami našega razreda, znajdem se v vsaki skupini, skratka, povsod me je polno. Skozi moje življenje me spremlja rek “prijateljstvo je čarobno”. 😉

Našo skupino sestavljajo Ana, Larisa, Lana, Monika, Sabrina in Gaja. Nerazdružljive smo že od samega začetka. Vsaka posameznica ima v skupinici unikatno vlogo. Sabrina in Ana sta vedno tisti, ki bo njuna vsaka druga beseda Harry Potter ali Tvd in s tem vedno poskrbita za obilo smeha. Gaja in Lana sta “the moms of the group”, vedno imata vse pod kontrolo in odgovorno poskrbita za ostale neodgovorne v skupini – to se nanaša na Lariso in Moniko, ki sta “the drama queens”. Odmore vsem popestrita z gossipi in novicami, ki jih nato vse skupaj trikrat predebatiramo. <33

Hej, moje ime je David. Si že videl mojo dijaško? Zgledam kot tista oseba na koncu reklam za fake zdravila.

Hej, sem Alen Hodžić, nova adicija v razredu. S tem da sem se razredu pridružil sredi septembra sem dobil tudi privilegije sedenja v zadnji klopi, kjer profesorjem počasi znižujem standarde.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja