PREDSTAVITEV RAZREDA: 2. B

V 2. b razredu skupnost sestavlja 31 dijakinj in dijakov. Imamo najboljšo razredničarko prof. Tino
Bradeško, ki nas navdaja z optimizmom, podpira na vsakem koraku, tolaži ob stiskah in skrbi za
povezanost razreda. Tudi na telesno aktivnost, ki je nujna za zdravje, ne pozabi.
Med poukom smo včasih pasivni, vendar so naša druženja popolna nasprotja. Včasih se pohecamo,
da b pomeni boljši. To pa tudi dokazujejo izjemni posamezniki, ki posegajo po najvišjih dosežkih /beri
Jure/.

Smo Lana, Živa, Sara in Eva. Skupaj rade hodimo v kino, na koncerte, poslušamo glasbo in praznujemo praznike. Skupaj izkoristimo vsako priložnost za druženje. 

Smo Tia, Lara in Anamarija. Rade se družimo in veliko smejimo. Obožujemo kuhanje in peko slaščic. Tudi narava nam je blizu in sprehodi po lepi pokrajini.  Tia trenira karate in je zelo komunikativna. Pogovore popestri s svojimi pripovedmi preteklih doživetij. Je ustvarjalna, predvsem pri risanju. Lara navdušuje na gledaliških in pevskih odrih. Njen talent so gotovo tudi jeziki. Igra kitaro in piše pesmi. Ana je znana po svoji vztrajnosti in ima občutek za red. Obiskuje skavte in je obsedena s prvo pomočjo, vse pa tudi z dojenčki. Med seboj si pomagamo. Povezuje nas tudi branje knjig.

Smo Hana, Neža, Gloria, Tinkara, Ula in Tara. Med seboj smo si zelo različne, a nas povezujejo matchy zapestnice. Planiramo mnoga skupna druženja, a jih nikoli ne uresničimo. Rade poslušamo glasbo in ugotavljamo življenjska ozadja ljudi, ki jih ne poznamo. To smo me 🙂

Smo Alja, Ana, Sara, Ana, Zoja, Nika in Laura. Pri urah vedno prisotne in prisebne, sedimo ob prelepih stenah GCC. Med poukom smo tihe, a marljive, popoldneve pa si druga drugi polepšamo z nasmehom in šalami. Čeprav imamo različne hobije, je naše prijateljstvo trdno in pristno.

Sem Nika Ros. Od nekdaj se rada ukvarjam z glasbo in petjem, najraje imam rock in alternativno glasbo. Trenutno sem tudi samouk klavirja. Uživam ob petju in druženju s svojimi prijatelji.

Jan, Maks, Rok, Jošt, Jure, Timotej, Rožle, Oskar, Matic in Lan se precej radi ukvarjamo s športom, saj smo vsi vsaj enkrat trenirali kakšen šport oz. nekateri ga še zdaj. Ko je v šoli zatišje pred ocenami preživljamo večere skupaj ob igranju videoiger ali gledanju nogometnih tekem in lige NBA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja