PREDSTAVITEV RAZREDA: 1.h

Smo dijaki 1.h razreda skupaj z našo razredničarko Simono Vincelj, ki nas tudi uči angleščino, na Gimnaziji
Celje – Center, smer predšolska vzgoja. V našem razredu so 3 fantje in 27 punc. V večini smo sošolci že od prvega dne, dve pa sta prišli malo kasneje. Vsi se super razumemo in si pomagamo, a se v večini družimo po grupah.

Na prvi pogled zgledamo kot normalni razred, a ko nas bolje spoznaš smo čisto drugačni. Med poukom nas učitelji vidijo, kot pridne, mirne, vzorne učence, ampak če se nam pridružiš med odmorom boš videl, da ni tako. Med odmorom radi kdaj pa kdaj zapojemo kakšno pesem, veliko se smejimo, ustvarjamo različne slikice, včasih posnamemo tudi kakšen tik tok, ….. Od ostalih razredov predšolske vzgoje se razlikujemo po tem, da smo med poukom bol pridni in v večini dobivamo lepše ocene (nikoli nam še ni ratalo, da bi popravljali test, kot razred), a med odmorom mislim da ni velike razlike. Če pa želiš spoznati naš razred bolj podrobno, beri naprej.

TINKARA JOŠT, TEJA KOROŠEC, MAJA PIKELJ, PIJA FENDRE
Zdravo!
Me smo Tinkara, Pija, Teja in Maja in obiskujemo prvi letnik predšolske vzgoje. Spoznale smo se na
prvi dan šole (seveda smo se nekatere prej poznale, ampak to napišemo zato, da zveni bolje). Smo si
zelo različne, a hkrati zelo podobne. V naši skupini imamo 3 pevke (Teja, PIja, Maja) in 1 plesalko
(Tinkara). Maja in Teja igrata flavto, medtem ko Pija igra vse od klavirja do bobnov, Tinkara pa se še
uči igrati bobne in ukulele. Zelo se rade zabavamo, jemo, učimo nove stvari (to mislimo kot stvari, ki
NISO povezane s šolo)… Medtem ko se Teja in Maja zabavata z narodno zabavno glasbo, Pijo in
Tinkaro navdušujejo Queeni in Joker Out (vse pa rade poslušamo pop glasbo ter zaplešemo tudi na
Severino). Če imamo čas se odpravimo skupaj v kino. Imamo različne obšolske dejavnosti. Teja, Pija in
Tinkara hodijo na kaligrafijo; Maja, Teja in Pija pojejo v pevskem zboru; Tinkara pa pleše v plesni
skupini GCC. Skrbimo za svoje zdravje z veliko gibanja, hodimo na sprehode, kolesarimo, plavamo,
rolamo…
V pričakovanju konca šolskega leta želimo vsem najboljši uspeh ter dolge počitnice.
ZASLUŽIMO SI JIH!

EVA POGOREVC, TAMARA ŠMERC, MARCEL DERČAJ
Smo Eva, Tamara in Marcel. Spoznali smo se na prvi dan srednje šole. Nimamo veliko skupnih
interesov ampak se vseeno dobro razumemo. Med sabo si pomagamo pri šolskem delu in skupaj
hodimo v pekarno in na avtobusno postajo. Tamara rada riše zna pa igrati tudi štiri inštrumente in
sicer klavir, klasično kitaro, električno kitaro in bas kitaro. Marcel rad riše, hodi v hribe, plava, v
prostem času pa napiše kakšno pesem. Eva pa prav tako rada riše (v zvezkih ima več risb kot napisane
snovi) in v prostem času rada bere knjige in se druži s prijatelji. Smo že v polni pripravljenosti na
počitnice, da se bomo spočili in pripravili za nov začetek 2. letnika.

BLAŽKA REZAR, SARA KUNST
Midve sva Sara in Blažka in obiskujeva program predšolska vzgoja. Spoznale sva se na prvi dan šole, bolj pa sva se
začeli družiti po spoznavnem dnevu. Sara igra flavto in bo letos zaključila nižjo glasbeno šolo ter sodeluje v prostem
gasilskem društvu. Blažka pa je igrala klavir in je nižjo glasbeno že končala in poje tudi v pevskem zboru, v prostem času pa skupaj zelo radi poslušava slovensko (domačo) glasbo, ob kateri veliko pleševa in rade hodiva na zabave, ki trajajo dolgo v noč. Obe sva tudi animatorki na Oratoriju. Redno obiskujeva tudi avtomat, ki stoji pri šoli čez cesto, saj nama kapučino, ki ga tam dobiva pomaga preživeti dan. Komaj čakava, da se bodo začele počitnice, ki jih bova v polnosti izkoristile.

VALENTINA LUČIĆ, MAJA OSET
Zdravo sva Valentina in Maja in obiskujeva prvi letni predšolske vzgoje. Spoznali sva se prvi dan
srednje šole. Spoznali sva da imava veliko skupnega, saj obe radi hodiva na sprehode po naravi,
kolesariva, plavava, rolama, obožujeva živali, radi riševa in poslušava glasbo. Zelo pa uživava v družbi
otrok zato sva se odločili za ta poklic.
Pošiljam lepe pozdrave.

JON JUVAN, NAL PILIH
Sva Nal in Jon in čeprav prihaja iz popolnoma drugih krajev sva že prvi dan šole že zelo dobro ujela. Nal rad igra košarko, saj jo je tudi treniral 5 let, v prostem času pa tudi veliko kolesari ali pa si krajša čas z igranjem klavirja. Jon večino časa porabi za igranje video igric ali druženje s prijatelji. Oba sva že zelo sita šole in komaj čakava na zelo pričakovane počitnice.

JULIJA VOGA, ŽANA MASTNAK
Sva Julija in Žana in obiskujeva 1. letnik predšolske vzgoje. Poznava se že od vrtca in skupaj sva hodili tudi v osnovno šolo. Najboljši prijateljici sva že od 5. razreda. Obe zelo radi igrava odbojko in hodiva na sprehode. Žana se rada ukvarja z glasbo in igra flavto, Julija pa se rada ukvarja s športom in sicer pleše ter hodi na gasilske vaje. Ob prostem času obe radi pogledava kakšno serijo, včasih pa tudi grozljivko. Dolgčas nama res ni nikoli, saj Julija vedno poskrbi, da se še v najbolj groznih trenutkih nasmejeva.

LANA POČIVALŠEK, ALJA KUZMAN, NEŽA KOTNIK, SARA ROMIH
Pozdravljeni!
Me smo Lana, Alja, Sara in Neža in smo del 1.H razreda predšolske vzgoje. Smo definitivno najbolj odštekana skupina, kar jih obstaja. Spoznale smo se na začetku tega šolskega leta in se zelo dobro razumemo in ujamemo. Povezujejo nas skupni interesi in hobiji ter smeh in zabava (v naši družbi vam ne bo nikoli dolgčas). V naši skupini imamo dve strastni bralki Lano in Nežo in pa dve ljubiteljici hrane Aljo in Saro, vse pa obožujemo živali. Imamo pa tudi kar nekaj hišnih ljubljenčkov. Ko smo skupaj se večino časa samo smejimo in zabavamo, rade pa tudi jemo dobro hrano in pogledamo kakšen dober film ali serijo. Rade imamo tudi glasbo. Alja prisega na domačo glasbo, Sara obožuje K-POP, Neža je velika ljubiteljica Harry Stylesa, Lana pa najraje posluša angleško glasbo. V prostem času se rade ukvarjamo tudi s športom. Sara najraje plava, Lana pleza, Alja hodi v fitnes, Neža pa ima najraje nogomet. Seveda pa smo tudi zelo pridne v šoli. Pri pouku pridno sodelujemo in poslušamo, najraje pa imamo kvize kjer pa smo zelo tekmovalne. Kljub vsem skrbem v šoli ali izven nje se znamo zabavati in imeti lepo in mislimo, da je to najpomembnejše. Ker pa se
približujemo koncu šolskega leta (našega prvega v srednji šoli), že komaj čakamo na zaslužene počitnice, za katere smo celo leto pridno garale, vsem vam pa želimo uspešen zaključek tega šolskega leta.

SARA TREBOVC, TINKARA SREBOČAN Polzelanka in Šentjurčanka, ena bolj nora kot druga. Spoznali sva se v šoli. Sara se v prostem času rada ukvarja z športom predvsem z fitnesom, rada igra kitaro in pogleda kakšno serijo. Tinkara v prostem času teka in jaha konje.
Obe imava psičke, zato je najina vsakodnevna obveznost sprehod z njima. Radi poslušava glasbo, ampak peti še
vedno ne znava. Najbolj sva veseli če na mizo dobiva solato. 🙂

LARA DOLAR, NIKA DROBNE, ZALA ZUPAN, ADRIANA RIHTAR
Smo Lara, Nika, Zala in Adriana. Smo ekipa, ki ga skipa rade ga seveda zažuramo, hodimo na koncerte, ob prostem času ali kadar koli imamo čas prižgemo eno domačo ali kakšno balkansko, včasih tudi kak rap pride vmes. Zala, Lara in Nika smo na GCC že od prvega dne, Adriana pa je prišla mesec kasneje in seveda smo se takoj poštekale saj smo najbolj glasne v razredu. Zala se vzporedno izobražuje v glasbeni šoli kjer igra klavir, Nika sodeluje v pevskem zboru v šoli, Adriana trenira košarko, pri Lari doma pa velikokrat zadiši po kakšnem dobrem pecivu.

TIMEJA NOVAK, NIKA POTOČNIK, ŠPELA LEVART, NINA PRINCL, LUCIJA ZIDA Smo Špela Levart, Timeja Novak, Nika Potočnik, Nina Princl in Lucija Zidar. Prihajamo z različnih koncev Slovenije, kar včasih omejuje naše popoldansko druženje.  V popoldanskem času, se večina od nas ukvarja z različnimi športi. Špela trenira plezanje, Timeja hodi na treninge gimnastike, Lucija pa se ukvarja z odbojko in treningi v fitnesu. Med nami je tudi odlična plavalka in sicer Nina, ki večino časa preživi na treningih plavanja. V skupini pa se ne ukvarjamo samo s športom. Nika igra klavir in z igranjem nanj povzdigne vzdušje v naši skupini. Ena izmed naših skupnih lastnosti je, da vse uživamo v igranju odbojke. Med prostimi urami, se najraje odpravimo v mesto na kakšno sladico ali pa kje na rondoju odpremo kakšno temo za pogovor in čas prehitro mine. V prostem času posnamemo tudi kakšen tiktok. 
V šoli si med seboj pomagamo pri reševanju domačih nalog in se občasno skupaj tudi učimo.  Združujeta nas dobra volja in pozitivna energija.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja