PREDSTAVITEV RAZREDA: 1. D

Smo 1.D. Našo skupnost sestavlja 31 nadobudnih najstnikov, ki so (pre)pogosto brez življenja. Pri profesorjih smi zelo popularni, saj le redko v Easistenta vpisujejo manjkajoče. Poleg tega, da je v našem razredu veliko pametnih glav, ki vsak dan napenjajo možgane za nove dosežke, pa se ponašamo z zelo ikoničnim imenom. Pod enakim sinonimom se je namreč do 2016 predstavljala petčlanska skupina iz Anglije za katero so drhtela mnoga dekleta. Da pa se boste med večinoma samskimi in postavnimi dijaki bolj znašli, smo se samo za vas razdelili med člane One Direction.

Smo Ula, Ines, Neža, Eva V., Nika R., Eva Š. in Tina. Začele smo se družiti kmalu po začetku šolskega leta. Pri pouku po navadi zasedemo desno stran razreda. Nika obožuje vse povezano z nemščino. Že zdaj sanjari o tem, kako bo živela v Avstriji. Eva Š, znana kot Shakira ali Šeka, pri športni edina rada teče, ker trenira atletiko. Ines in Tina radi pojeta, obiskujeta tudi pevski zbor. Ines poleg tega zelo rada pleše in nam vedno kaže nove plesne gibe, Tina pa zelo rada govori in ima včasih preveč energije. Neža je mirna, ima dober smisel za modo in se rada sprehaja v naravi, saj se tako sprosti. Eva nas s svojimi komentarji vedno nasmeji, rada govori in se ji vedno na avtobus mudi. Ula vedno pomaga, rada igra na ukulele in vsem poskuša najti fanta.

Smo štiri rjavolaske, Patricija, Eva, Katarina in Ana, vsem bolje poznane kot štiriperesna deteljica, ki vedno sedi v zadnjih dveh klopeh v srednji vrsti. Patricija si rada ogleda kaj na Netflixu, ali pa Marvel filme, nad katerimi je navdušena. Eva zelo rada poje, ampak s tem ne navduši ljudi v bližini, in je velika ljubiteljica čokolade, kateri se ne more upreti. Eva in Patricija se dopolnjujeta, ker je ena bolj družboslovka in druga naravoslovka, čeprav pa se poznata šele od septembra se jima zgodi, da imata o določenih stvareh enako mnenje.  Katarina obožuje rože in uživa v oblikovanju raznih šopkov in dekoracij. Ana je noro zaljubljena in je edina zasedena izmed nas. Katarina pri angleščini ne zdrži brez Ane, Ana pa je vesela, da je v Katarini ker veliko idealistke in v vsem najde pozitivne lastnosti. Vse skupaj se rade zmenimo o vsem, kar se nam zgodi, no včasih pa tudi o tem, kar se dogaja ostalim.

Lepotcu Zaynu zaradi skupnih značilnosti pripisujemo naših sedem palčkov. Bolj kot v dobrih izgledih so mu podobni v zapuščanju ostalih. Kot je Zayn zapustil One Direction, so oni nas punce na spoznavnem dnevu in smo se morale same neuspešno potegovati za fazana. Z leve proti desni sta najprej Matvej in Matic. Brez njiju bi profesorji verjetno mislili, da razlagajo samim sebi, ker smo ostali malo bolj sramežljivi. Sledita Leon in Ažbe, ki pri urah vedno zasedeta zadnjo vrsto. Oba sta košarkaša in še danes ne vemo, kdo je boljši. Redko kdo v našem razredu deli tako široke nasmeške, kot naš kolesar Sven. Ker se jima ni dalo vstati, sta Filip in Rok med slikanjem kar obsedela. In seveda skupaj, saj drug brez drugega ne zmoreta.

Veliko deklet v našem razredu se druži po parih zato smo jih strnili na eno sliko. Levo spodaj sta Nika S. in Ana P. Sta nerazdružljivi in ponavadi sedita v drugi vrsti. Sledi Robin, ki je danes žal ostala brez svoje boljše polovice, Lee G. Za obe velja zelo dober stil oblačenja, saj nas vsak dan presenetita z novimi kombinacijami. Na zgornji stopnici sta Leila in Lulu, ki vse ure preživita skupaj med prvimi vrstami. Seveda pa naše povprečje ocen ne bi bilo tako visoko brez Ane Anouk, Larise in Lee P., ki jim znanja ne manjka, saj nas vedno presenetijo z odličnimi dosežki na vseh področjih.

Ne skrbite, se zavedamo, da je tole bilo mučno za branje. Na vrsti je še zadnja skupina. Smo Maja, Katja, Kristina in Lara. Lara je ponosna predsednica, ki svoje navdušenosti nad gimnazijo ne kaže, ampak odlično vodi naš razred. Je zelo direktna in iskrena, zato kogarkoli hitro spravi v red. Kristina je naš razdredni ponos in ena najbolj vestnih smučark, kar jih je. Katja se poleg svoje bistrosti ponaša tudi s talentom za igranje trobente. Naš razred je poln glasbenih talentov. Med njih sodi tudi Maja, ki je zelo spretna s kitaro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja