PREDSTAVITEV RAZREDA: 1.b

Smo razred tridesetih povsem različnih posameznikov. Imamo precej raznolike interese, a smo kljub temu odlična ekipa. Znamo stopiti skupaj in si čas v šoli popestriti. Zasluga gre predvsem naši razredničarki prof. Barbari Arzenšek. Vedno nas spodbuja, da bi poleg učenja našli v srednješolskih letih tudi druge interese. Na razrednih urah se vsako sredo dobro nasmejimo. Tako pa smo se opisali sami…

“b” stoji za “boljši”

Smo Alja, Sara, Julija in Živa. Na prvi šolski dan se nam niti sanjalo ni, da bomo postale tako dobre prijateljice kot smo danes. Vse smo iz istih krajev, kar nam omogoča da se lahko pogosto družimo in zabavamo skupaj. Vsak dan v šoli se nasmejimo skoraj do solz. Rade poslušamo glasbo in ob tem pojemo. Mislimo, da smo ena drugi v življenje prinesle veliko veselja in novih spominov (zelo rade se slikamo v ogledalu med odmori). <3

Alja, Sara, Julija in Živa

Smo Hana, Ariana, Zoja in Zala. Rade razpravljamo o prebranih knjigah in mnogih ogledanih filmih. V prostem času gremo tudi skupaj na razne koncerte in v kino.

Sem Neli. Navdušuje me igranje klavirja. rada imam naravo ter živali.

Moje ime je Lea. V prostem času zelo rada rišem, poslušam glasbo in treniram karate. 

Sem Tinkara. Rada rišem, igram kitaro in igram video igre.

Lea in Tinkara

Sva Vita in Neža. Poznava se že iz osnovne šole. Radi se skupaj zabavama in ves čas smejiva. Hodiva tudi na izlete in raziskujeva nove kraje. Večkrat se obiščeva, kjer skupaj pečeva, pojeva in si ogledava kakšen film. Zelo sva veseli, da se tako dobro razumeva in da imava priložnost biti v istem razredu.

Vita in Neža

Smo Ema, Taja, Semina, Lara, Stella, Lara in Daša, skupina nasmejanih in včasih (pre)glasnih deklet. Povezuje nas ljubezen do Nomaga in Slovenskih železnic, saj poskrbita, da v šolo in domov prihajamo predvsem pravočasno. Kadar se ne smejimo in šalimo, za našim omizjem poteka razgreta debata o tem, katera bo šla v kuhinjo iskat bele kinder buene ali twixe. Čeprav nismo najbolj resne osebe, ki bi jih lahko človek našel v našem razredu, lahko (ob redkih priložnostih) to tudi postanemo.

Ema, Taja, Semina, Lara, Stella, Lara in Daša

Sva Nika in Maša. V prostem času radi hodiva v kino, na kavo in razglabljava o napakah človeštva. Vsak teden imava novo interno foro, ki se ji potem smejiva tudi če sploh ni smešna. Najin najljubši hobi pa je ogovarjati sošolce, ki niso zainteresirani za pogovor.

Nika in Maša

Lep pozdrav.
Smo Jan, Miha in Ožbej, trije moški, ki se zelo razumemo in se radi podružimo. Vsak ima svoje lastnosti in zelo smo si različni. Jan rad obiskuje fitnes in prebira knjige (na željo njegove mame). Miha živi v dijaku s svojim ljubim cimrom Matijo. V šoli ima same petice. Ožbej igra kitaro in trenira skoke. Znan je tudi po svojih zlatih dolgih in neverjetno dobro negovanih laseh. Najraje zahajamo na malico v Stil burger in pomagamo drugim.

Jan, Miha in Ožbej

Sem David Noner. V prostem času rad poslušam glasbo, igram video-igre, ter se družim s prijatelji. Moj najljubši šport je košarka, katero treniram že 4 leta.

David

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja