Predstavitev kandidatov za predsednika Dijaške skupnosti GCC

Kandidature za predsednika Dijaške skupnosti so bile oddane, zdaj sledi samo še javna predstavitev in volitve.

Kandidati se bodo jutri, v sredo, 5. 10. 2016, ob 11. 35 (5. šolsko uro) javno predstavili v šolski knjižnici. Vabimo vsaj 1 predstavnika vsake oddelčne skupnosti in vse tiste, ki ste zainteresirani, da prisluhnete, predstavitvam in načrtom naših kandidatov za tekoče šolsko leto. Za vse tiste, ki ne boste utegnili, bomo tudi objavili intervjuje vseh kandidatov.

Volitve bodo potekale v sredo, 12. 10. 2016, med razredno uro. V skladu s Statutom Dijaške skupnosti Gimnazije Celje – Center predsednika volijo vsi člani Dijaške skupnosti z navadno večino. Volitve so veljavne v primeru, da voli več kot polovica članov. Mandat dobi kandidat, ki na volitvah prejme največ glasov. Kandidat, ki je na volitvah drugi, postane podpredsednik Dijaške skupnosti Gimnazije Celje – Center. Volitve potekajo na šoli in so tajne.

Volilna komisija, v sestavi Anja Sirk (1. H), Nika Pinter (2. C), Ina Lednik (3. Č) in Sara Brglez (4. D),  bo rezultate volitev objavila najkasneje do petka, 14. 10. 2016.

Kandidati, upamo, da ste dobro pripravili svoje predstavitve in načrte, izpilili retorične veščine, predvsem pa, da se zavedate odgovornosti, ki pridejo z nazivoma predsednika oz. podpredsednika Dijaške skupnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja