Predšolci na preizkušnji

Drugi letniki predšolske vzgoje so se v duhu “zimskega” časa odpravili na tridnevno smučanje na Cerkno. Preberite, kaj vse so tam doživeli.

1. dan
Dan smo začeli s 40-minutnim čakanjem na avtobus, kar je dalo začetku smučarskega konca tedna malce grenak priokus. Tistim, ki smo na avtobusu malce zadremali, je vožnja hitro minila, drugim malo počasneje. Na smučiščih smo imeli preizkušnjo vsi in ne le dijaki. Tudi profesorji (hint: KEM) so morali pokazati svoje znanje na belih strminah. Lahko bi rekli, da smo večinoma vsi iskali ravnotežje že na ravnem. Razporedili so nas po skupinah, glede na smučarsko predznanje. Kljub našim različnim izkušnjam, se lahko vsi strinjamo, pa da so bile vseeno najbolj zanimive vožnje s sedežnico. Takrat smo si lahko končno malo odpočili ali pa obveščali prijatelje o svojem stanju na Snapchatu.
Ko smo prispeli nazaj v hotel smo sanjali le še tople postelje. Vendar nas je čakalo še generacijsko druženje. Sprva smo imeli kviz, nato pa nam je Kristjan Veber popestril večer s karaokami.

 

2. dan
Mukoma smo se zbudili in odpravili na zajtrk ter smučiščem naproti. Tam smo ponovili osnove in nadaljevali z (m)učenjem. Ko smo se vrnili v hotel, smo si ogledali laufarje. Lahko smo si izposodili maske in jih preizkusili. Čeprav to naj ne bi bilo najpametnejše, saj te niso bile razkužene. 🙂 Sledilo je še plavanje oziroma ples. Kljub utrujenosti nismo tako hitro zaspali, saj smo dolgo v noč trmarili o naših bolečih nogah. 😉

 

3. dan
O tretjem dnevu ni kaj veliko za povedati. Smučanje smo zaključili SKORAJ celi, nato pa smo samo še spali. Kljub temu da so bili ti trije dnevi precej utrujajoči, bi jih z veseljem vsi takoj ponovili. 🙂 Naslednjim generacijam priporočamo čim manj obremenjevanja s smučarskimi sposobnostmi in čim več uživanja! 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja