Pozdravi z Malte

Prejeli smo e-pisemce od naših dijakov programa predšolske vzgoje, ki se od začetka oktobra mudijo na Malti, kjer opravljajo prakso v okviru evropskega projekta Erasmus+.

Lepo pozdravljeni !

Maltežanke iz 4. j se imamo enkratno. Na svoji praksi zelo uživamo, kljub vsej drugačnosti. Razlika med našimi in njihovimi vrtci je zelo očitna, zato smo imele na začetku mogoče nekaj težav. Zdaj, ko je minil že en teden, že v osnovi poznamo njihove navade in način dela, ter vzgajanja otrok. Seveda pa se to razlikuje tudi glede na same značilnosti vrtcev. Nekateri so malo bolj sproščeni kot drugi, vendar vse uživamo pri delu pri katerem upamo, da bomo odnesle same lepe spomine.
Poleg prakse imamo zelo veliko prostega časa, v katerem pride čas za nakupovanje, delo za šolo, kuhanja in najboljše od vsega sprostitev na plaži. Namreč vreme je odlično in prav tako tudi voda. Ne zamudimo pa tudi nočnega življenja, ki je na Malti še posebej pestro.
Malta pa ima tudi zelo veliko znamenitosti. Nekatere smo do sedaj že obiskale in si jih ogledale. Zelo smo vesele, da imamo to možnost, da si lahko vse te stvari tudi ogledamo, ker tega res ni vredno zamuditi.
Upamo, da bo naše bivanje potekalo še vedno tako dobro, kot do sedaj. Seveda pa nismo pozabile na vas, zato vsem Vam na GCC pošiljamo tople in sončne pozdravčke in prečudovite Malte.
Lp, 4.j
DSC_0358

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja