Potrebujemo tvojo pomoč!

Vsakdo se verjetno še vedno spomni trenutka, ko je prvič vstopil v šolo. Malce prestrašeni ampak predvsem navdušeni, smo se morali skoraj čisto sami znajti v srednješolskem okolju. Če nisi poznal nikogar iz višjih letnikov, je bilo to precej naporno.

Da pa našim bodočim GCC-jevcem to ne bi bila taka muka, smo se na šoli odločili uvesti tutorstvo mlajšim letnikom. In tukaj v igro vstopiš tu, dragi centraš. Tebe namreč potrebujemo, da boš kot eden izmed tutorjev mlajšim dijakom pomagal pri vključevanju v srednješolsko življenje. Naloge tutorja so precej preproste; dijakom pomagaš pri spoznavanju šole, jim pomagaš pri testih, spoznavanju profesorjev… Informacije, ki jih lahko dijaki posredujemo drugim dijakom so neprecenljive, še posebej zato, ker so neuradne in ker večinoma sestojijo iz raznih namigov, kako ravnati pri določenem profesorju. 😉

Iz vsakega programa naši šoli se bodo izbrali po trije dijaki za vsak bodoči prvi razred, ki bodo naslednje leto mlajšim olajšali prehod iz osnovne v srednjo šolo. Prijave zbiramo na obrazcu, povezava do njega pa je objavljena na koncu članka. GCC računa nate!

OBRAZEC: https://docs.google.com/forms/d/1lBwJ85wCPqsWhq4Aeeb7dHuW8yvjL8GOUETx2wEp-bI/viewform

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja