Postani hashtag “manijak” z #nasih101

Ker imamo pri pripravi 100enke ogromno dela, vas vabimo, da nam priskočite na pomoč!

Vabimo vas, da se v druženje generacij tudi aktivno vključite preko družabnih omrežij facebooka, twiterja in instagrama.

Najbolj pridne in aktivne twiteraše in fecebookovce ter instagramove uporabnike bomo bogato nagradili.

Verjamemo, da boste na Naših 100+1 obiskali uvodni koncert na našem dvorišču, se pridružili športnikom ali navijačem v telovadnici, si ogledali šolo in se podružili v kateri izmed številnih delavnic, gotovo pa ne boste zamudili after partya v poznih večernih urah v Braniboru.

Da si priborite glavno nagrado (PREDBOŽIČNI DUNAJ), morate  na enem izmed naših socialnih omrežij na temo »DRUŽENJE GENERACIJ« poslati sliko, posnetek ali komentar in ga objaviti s pripisom (hashtagom) #nasih101. Vsako sliko, ki jo objavite na instagramu, morate tudi deliti na facebooku ali twitterju s pripisom #nasih101.

Komisija bo v ponedeljek, 23.9.2013 do 22.00, izbrala nagrajence, ki bodo objavili najbolj izvirene komentarje ali čim bolj “odštekane” slike. Prvonagrajeni bo prejel glavno nagrado PREDBOŽIČNI DUNAJ.

Imena nagrajencev bomo objavili na facebooku in twitterju. Nagrajenci nam boste sporočili vaše podatke, da vas bomo lahko obvestili o prevzemu nagrade.

https://www.facebook.com/hashtag/nasih101

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja