Udeležite se avdicije za film Vloga za Emo

Ljubitelji filma, ki vam poziranje pred kamero in učenje scenarija ni tuje, in pa vsekakor tudi tisti, ki si želite v življenju poskusiti nekaj novega, svežega in aktualnega POZOR! Celjski režiser Alen Pavšar se je odločil posneti mladinski celovečerni film z naslovom Vloga za Emo. Gre za najstniško romanco z globjim sporočilom.

director_chairKratek sinopsis:

Povsem obupana najstnica Ema neuspešno išče vlogo v svojem življenju; pri starših, prijateljih, v šoli in v ljubezni. Ko se udeleži avdicije za novinarko šolske televizije, se zdi, da bo končno našla svoj prostor pod soncem in morda tudi ljubezen. A televizijski svet ima svoja pravila in za nekoga, ki je brez izkušenj, je lahko zelo neusmiljen. Bo kljub temu njena želja po delu večja od vseh preprek?

O produkciji filma:
Vodenje in nadzor nad celotno produkcijo filma sta kot izvršna producenta prevzela Mateja Zorko in Alen Pavšar, ki je hkrati tudi režiser filma. Projekt v celoti finančno in organizacijsko podpira tudi Šolski center Celje in srednja šola za strojništvo, mehatroniko in medije.

images

Vabljeni na avdicijo za snemanje mladinskega celovečernega filma Vloga za Emo, ki bo v četrtek, 7. februarja 2013, ob 13.00 v Branibor Clubu – Celje.

Igralski profil: 17 – 49 let

Več informacij lahko dobite na: pavsar.alen@gmail.com

Tema je zagotovo zelo mikavna in aktualna, saj film prikazuje prav nas, najstnike, ki se spopadamo z vzponi in padci na svoji življenjski poti.

Opogumite se, vzemite s sabo na avdicijo prijatelja ali prijateljico, da bo trema manjša in pokažite svoj talent. Nimate kaj izgubiti!

ema40_n

 

6 kometarjev

    • Alen Odgovori

      Načeloma iščemo osebe, (vsaj po izgledu in karakterju) starejše od 17 let. V kolikor smatraš, da si primeren, potem lahko vseeno prideš na avdicijo.

  1. anđela Odgovori

    na avdicijo je prišlo veliko mladih mlajših od 17 let js sm stara 13 pa sm lah šla.upam da bo še kaka avdicija-za mlade.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja