Podelitev priznanj družboslovcem

Skozi vse leto se naši dijaki udeležujejo raznih tekmovanj in obšolskih dejavnosti, s katerimi izpopolnjujejo svoje znanje. Na vseh teh tekmovanjih velikokrat dosežejo vidnejše uspehe in za njih jim je potrebno čestitati – to smo storili danes na družboslovnem zaključku v knjižnici.

Zbrali smo se debaterji, zgodovinarji, geografi in raziskovalci. Po kratkem nagovoru gospoda ravnatelja, namenjenem spodbujanju nadaljnjega udejstvovanja na družboslovnem področju, je prof. Arzenškova predstavila delovanje kluba zgodovinarjev. Prof. Medved se zaključka na žalost ni mogel udeležiti, je pa zato napisal nagovor svojim zgodovinarjem. Dve dijakinji sta predstavili njihovo ekskurzijo na Češko, Poljsko in Slovaško, potem pa smo podelili še priznanja.

Naslednji je raziskovalce predstavil prof. Vučer, ki jim je za nagrado privoščil tortice (kar raziskovalcem malce zavidamo). Naslednji so bili na sporedu geografi, ki jih pohvalil mentor, prof. Zevnik. Ta jim je tudi podelil priznanja in vse povabil k sodelovanju na geografskem tekmovanju naslednje leto.

Zadnji so svoje delo povzeli še debaterji, katerih mentorja sta prof. Gartnerin prof. Vučer. Letos se lahko debaterji pohvalijo z naslovom državnih prvakom, prav posebej pa smo se poslovili še od maturantov, ki odhajajo iz šole.

Po uradni podelitvi smo se še slikali in se nato psoladkali s svežimi jagodami in pecivom, da smo leto sladko zaključili!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja