Počitnice so tu!!

Drage dijakinje in dijaki, spoštovani starši, profesorice in profesorji!

KONČNO!

Končno so tukaj dolge, prijetne in vroče počitnice, ki jih izkoristite v vsej veličini. Šolsko leto 2016/2017 se je končalo, zdaj pa je čas, da postavite skrbi na stran, spakirate kovčke in odpotujete – tako v domišljijske svetove knjig kot tudi po povsem resničnem svetu. Čaka vas veliko dogodivščin, izzivov in trenutkov, ki se bodo zapisali v spomin (četudi bo ta bolj meglen 😉 )!

Vsi tisti, ki pa še morate opraviti kakšne izpitne obveznosti, ne izgubite motivacije in energije, ampak pokažite, da ste tudi vi #enostavnodrugačni in čim hitreje ter čim bolje opravite z njimi. Želimo vam, da ste maksimalno uspešni.

Sledko vam želi lepe, čudovite in enostavno drugačne počitnice. Hvala za vse nepozabne trenutke, ki smo jih skupaj pisali, zdaj pa si le odpočijte od šole, stresa in vseh skrbi. Naj bo to poletje prijetno, preživite ga v dobri družbi z ogromno smeha in optimizma. Hkrati pa vas vabimo, da svoje dogodivščine, potovanja in utrinke delite z nami. Tudi letos bomo imeli poletno rubriko Popotniški dnevnik. Svoje prispevke s fotografijami pošljite na sledko.gcc@gmail.com. Vabljeni k pisanju! 🙂

Za konec pa še nekaj besed gospoda ravnatelja Gregorja Deleje.

Šolsko leto, ki se je prevesilo v tisti prijetni, počitniški del, je bilo ponovno enostavno drugačno, za kar ste poskrbeli vi. Vsak trenutek, ki ste ga preživeli na GCC, je dopolnil bogat stoletni mozaik dela in ustvarjalnosti številnih generacij, ki šoli dajejo neizbrisen pečat. GCC je ponosna, da ste del nje in učitelji hvaležni, da smemo biti del življenja odličnih mladih posameznic in posameznikov, ki skupaj z nami, starši in okoljem rastete, nam dokazujete in nas opozarjate, da vam vrednote kot so solidarnost, tovarištvo, iskrenost, delavnost in samoniklost prepogosto odrekamo ravno starejši, ki bi vam morali biti v tem najsvetlejši zgled. Tako tudi vi vsak dan stopate v vlogo učiteljev, ki svoje vrstnike, tiste, ki prihajajo za vami in nas, ki hodimo pred vami učite, da moramo v našo skupno prihodnost zreti z optimizmom ter v tem hitrem in zanimivem času, kjer so edina stalnica spremembe, iskati tisto pozabljeno otroško navdušenje nad vsem novim, ki je edini pravi in trdni temelj uspešnega učenja in ki daje krila ustvarjalnim mislim ter idejam.

Naj bo tudi prihajajoče poletje enostavno drugačno, prijazno in dobrohotno. Želim vam, da ga čim več preživite v odlični družbi in ne pozabite nase.

Srečno GCC! 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja