Poceni učbeniki in neprecenljivi nasveti

učbeniki2

Tradicionalni sejem rabljenih učbenikov, ki je namenjen sedanjim in bivšim dijakom GCC, je odprl svoja vrata.

Sejem rabljenih učbenikov, ki ga vsako leto organizirajo predvsem bivši dijaki GCC, je danes zopet odprl vrata naše šole vsem dijakom, ki želijo svoje učbenike in delovne zvezke prodati mlajšim generacijam in tistim, ki želijo za dobro ceno odkupiti rabljene, znanja polne knjige. Tla v večnamenski dvorani ali “mali telovadnici” po naše, so bila popolnoma zapolnjena z učbeniki, med njimi pa so bile posejane mize, kjer so se predstavili taborniki, Celjski Mladinski Center in Klub študentov občine Celje.

‘Sejem je super, ker tu dobiš vse oziroma večino učbenikov po zelo ugodni ceni! Vzdušje je malce kaotično, ampak tako to pač je. Uspela sem prodati svoje učbenike in prejeti nasvete starejših dijakov o profesorjih (smeh)’, nam je zaupala dijakinja 2. d, Sara Brglez.

Kljub kaosu ni bilo poročil o poškodovancih ali žrtvah, pa tudi učbeniki so obdržali svoje lepo stanje še naprej. In če je zvezek res ogledalo vsakega dijaka, sta to tudi njegov učbenik in delovni zvezek. Vsekakor smo potemtakem na GCC izredno urejeni in seveda lepi! 😉

Pridite nas pogledati tudi jutri!

učbeniki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja