Planica: ‘kraljica’ v živo na Sledku

Kot se je izkazalo v četrtek, smo Centraši res zagreti navijači. To je pa še bolj potrdilo dejstvo, da Planica danes ni polna le Slovencev, temveč tudi naših dijakov, med drugim nekaj članov ekipe Sledka.
Nekateri so se v Planico odpravili že zgodaj zjutraj, da so ob 7h čakali pred ograjo in dobili lepa mesta na stojiščih. Drugi so se v okoliške kraje odpravili že včeraj in so danes malo dlje spali. Nekateri so tekmo spremljali celo s tribun.
Ob 9h dopoldne se je začela poskusna serija, uro kasneje pa tekma. Občinstva, ki je za naše orle navijali tako glasno, da se ga je slišalo vse do Kranjske Gore, res ne gre premagati. Zbrala se je publika iz vse Slovenije, bilo je slišati vsa možna narečja, ki jih naša mala dežela na sončni strani Alp premore.
Seveda pa nič ne prekosi trenutka, ko je Prevc skočil 246m. Občinstvo je takrat zares ponorelo, nazdravljalo, se objemalo. Čeprav nam ta skok ni prinesel zmage, je bilo res veličastno!
Evforija in vzdušje v Planici sta res enkratna. Lepo je videti toliko Slovencev na enem kupu, ponosnih na vse naše skakalce, na skakalnico in na Slovenijo samo. Še lepše pa je srečati polno Centrašev, ki glasno navijajo za orle!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja